رایزنی سفیر ایران در لبنان با نبیه بری پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی اردوغان: امیدوارم به‌زودی فرصتی برای دیدار و گفت‌و‌گو درباره تقویت روابط دو کشور فراهم شود تجمع گسترده مخالفان اردوغان در استانبول العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود

ترامپ امروز در دادگاه نیویورک محاکمه می‌شود

رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده گفته است که عصر امروز به وقت تهران، در دادگاهی در منهتن ایالت نیویورک برای پرونده کلاهبرداری مدنی محاکمه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 02
کد خبر: ۲۰۶۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده آمریکا امروز (دوشنبه) برای محاکمه در خصوص پرونده کلاهبرداری مدنی خود به دادگاه نیویورک می‌رود.

 

شبکه سی ان ان در این خصوص گزارش کرد، ترامپ شب گذشته به وقت محلی (یکشنبه) در شبکه اجتماعی «تروث» خود نوشت: « من فردا صبح به دادگاه می‌روم تا برای نام و آبروی خود بجنگم».

 

طبق گزارش سی ان ان، انتظار می‌رفت که ترامپ در دادگاه حاضر شود و نیروهای امنیتی و کارکنان دادگاه از قبل آمادگی‌های امنیتی را برای حضور احتمالی ترامپ در دادگاهی در منهتن در روزهای دوشنبه و احتمالاً سه‌شنبه را انجام داده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، برنامه‌های ترامپ پس از آن روشن شد که یک قاضی فدرال در فلوریدا با درخواست وی برای به تعویق انداختن استیضاح در یک پرونده جداگانه موافقت کرد زیرا با شروع دادگاه نیویورک تداخل داشت.

 

بنا به گفته برخی منابع آگاه، رئیس‌جمهور جنجالی پیشین ایالات متحده، یکشنبه شب به وقت محلی پس از حضور در مراسم کارزار انتخاباتی در «اتوموا» ایالات «آیووا» به نیویورک پرواز کرده است و قرار بوده است که شب را در برج ترامپ درمنهتن بگذراند.

 

پرونده کلاهبرداری مدنی که در سپتامبر ۲۰۲۲ توسط «لِتیشیا جیمز» دادستان کل نیویورک علیه ترامپ، پسران ارشد او، شرکت‌های آن‌ها و چندین مدیر اجرایی مطرح شد، از ساعت ۱۰ صبح دوشنبه به وقت محلی (۱۷:۳۰ دوشنبه به وقت تهران) آغاز می‌شود.

 

طبق گزارش سی ان ان، هفته گذشته، قاضی ناظر بر این پرونده با صدور حکمی مبنی بر این‌که ترامپ مسئول کلاهبرداری است و دارایی‌های خود را به مدت یک دهه در اظهارنامه‌های مالی بیش از حد ارزش‌گذاری کرده است، ضربه مهلکی به رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده آمریکا وارد کرد.

 

این حکم در پاسخ به شکایت جیمز صادر شد که به دنبال غرامت ۲۵۰ میلیون دلاری، ممنوعیت ترامپ برای خدمت بعنوان مدیر شرکت‌های نیویورک و ممنوعیت شرکت وی برای حضور در معاملات تجاری به مدت پنج سال است.

 

چند روز پیش (پنجم مهر ماه)، رسانه‌های آمریکایی گزارش کرده بودند که قاضی ایالت نیویورک حکم داد که رئیس جمهور سابق آمریکا و پسرانش برای سال‌ها در حین بنا کردن امپراتوری املاک و مستغلاتش مرتکب کلاهبرداری شده‌اند.

 

رئیس جمهور سابق آمریکا هم‌اکنون در جریان چهار پرونده کیفری با ۹۱ مورد اتهام جرم مواجه است که به گفته خودش می‌تواند تا ۵۶۰ سال زندان برای او همراه داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار