ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد

دستور رئیس جمهور درباره عزل سریع برخی مدیران ناکارآمد

دستور رئیس جمهور درباره عزل سریع برخی مدیران ناکارآمد رئیس جمهور مشکلات ساختاری در نظام اجرایی و تمرکز بیش از حد اختیارات در پایتخت را مانع بزرگ حل مسائل استان‌ها خواند و کارگروهی را مامور بررسی تمرکززدایی و چگونگی واگذاری برخی اختیارات لازم به استانداران کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 02
کد خبر: ۲۰۶۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه نشست‌های ماهانه رئیس جمهور با استانداران، شب گذشته جمعی از استانداران با رئیس جمهور دیدار کردند.

 

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در این دیدار مشکلات ساختاری در نظام اجرایی و تمرکز بیش از حد اختیارات در پایتخت را مانع بزرگ برای حل مسائل استان‌ها خواند و با بیان اینکه یکی از اولویت‌های دولت مردمی رفع همین موانع از پیش روی مدیران است، کارگروهی را مامور بررسی تمرکززدایی و چگونگی واگذاری برخی اختیارات لازم به استانداران کرد.

 

تسریع در رفع موانع مولدسازی دارایی‌های دولت در استان‌ها با هدف تقویت و سرعت بخشی به اجرای طرح‌های عمرانی، تشکیل کارگروهی برای حل مشکلات مردم در آبادان و خرمشهر با منطقه آزاد، عزل سریع برخی مدیران ناکارآمد در استان‌ها که باعث نارضایی مردم شده‌اند و تعیین تکلیف برخی منابع استانی که خارج از اختیار و یا نظارت استانداران هزینه می‌شود، از جمله تصمیمات این جلسه بود که رئیس جمهور دستورات لازم را در ارتباط با اجرا و پیگیری آنها صادر کرد.

 

موضوع تائید اختیارات استاندارن در جلسه شورای اداری 11 تیرماه سال جاری به تصویب رسیده بود که بر اساس این مصوبه، اختیارات و وظایف استانداران ارتقا یافته و بخشی از انتصابات مدیران استان، حتما باید با اخذ نظر مثبت استاندار صورت گیرد و نظارت بر این اختیارات با وزارت کشور خواهد بود.

 

رئیس جمهور در آن جلسه با تاکید بر اهمیت واگذاری اختیارات به استانداران گفته بود: «این مسئله باید با این نگاه شود که اختیارات وزیر کشور کاسته نشود و باید ساز کاری باشد هر دو بخش با هم کار کنند.»

 

همچنین سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد درباره افزایش اختیارات استاندارن گفته بود: «صد درصد موافق افزایش اختیارات هستم و من 35 تا از اختیارات وزیر اقتصاد را به مدیران استانی تفیذ کردم.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار