بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

رئیس‌جمهور ترکیه: از اتحادیه اروپا هیچ انتظاری نداریم

رئیس‌جمهور ترکیه در اظهاراتی شدیدالحن در واکنش به عدم موافقت اروپا برای ورود ترکیه به اتحادیه اروپا گفت که آنکارا دیگر هیچ انتظاری از این اتحادیه ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 02
کد خبر: ۲۰۶۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه روز گذشته (یکشنبه) تصریح کرد که ترکیه «دیگر از اتحادیه اروپا که ما را برای مدت ۴۰ سال پشت درهای خود منتظر گذاشته است، هیچ انتظاری ندارد».

 

بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه، اردوغان با انتقاد از سیاست‌های اتحادیه اروپا در مخالفت با ورود آنکارا به این اتحادیه گفت: «ما به تمام وعده‌هایی که به اتحادیه اروپا داده‌‌ایم، عمل کردیم اما آن‌ها تقریباً به هیچ یک از وعده‌های خود عمل نکردند».

 

وی قبل از شروع جلسه پارلمان ترکیه پس از پایان تعطیلات تابستانی گفت: «من دیگر هیچ تقاضا یا شرایط جدید در خصوص فرایند الحاق (به اتحادیه اروپا) را نمی‌پذیرم».

 

خشم اردوغان همچنین از قضاوت روز پنجشنبه هفته گذشته دیوان حقوق بشر اروپا (ECHR) مبنی بر محکوم کردن ترکیه برای صدور حکم علیه معلمی در پی کودتای نافرجام۲۰۱۶ ترکیه به دلیل دانلود کردن یک برنامه رمزگذاری شده پیام‌رسان مرتبط با کودتاچیان، نشأت گرفته است.

 

ترکیه گروهی تحت رهبری «فتح اله گولن» منتقد اردوغان را به تلاش نافرجام برای برکناری رئیس‌جمهور ترکیه متهم می‌کند و تأکید دارد که اپلیکیشن پیام رسان «بای لاک» (ByLock) برای هماهنگ‌سازی این توطئه مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

 

اردوغان تصریح کرد: «تصمیم دادگاه حقوق بشر اروپا آخرین کاهی بود که کمر شتر را شکست (جدیدترین اقدامی بود که صبر ترکیه را لبریز کرد). ترکیه دست از مبارزه علیه این باند از خائنان برنمی‌دارد».

 

پیش از این، پارلمان اروپا روز ۱۳ سپتامبر (۲۲ شهریور ماه) در گزارش سالانه خود تأکید کرد که آنکارا و بروکسل باید راههای دیگری غیر از پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا برای گسترش همکاری خود پیدا کنند زیرا در حال حاضر امکان پیوستن ترکیه به این اتحادیه وجود ندارد.

 

اردوغان در آن زمان در واکنش به این گزارش گفته بود: « «اتحادیه اروپا تلاش می‌کند از ترکیه جدا شود. ما ارزیابی‌های خود را در خصوص این تحولات انجام می دهیم و اگر لازم باشد ما نیز می‌توانیم با اتحادیه اروپا قطع رابطه کنیم»./ فارس

ارسال نظر