پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

اردوغان: اسرائیل با حمایت آمریکا از احکام دادگاه سازمان ملل تبعیت نمی‌کند

رئیس جمهور ترکیه امروز در سخنانی تأکید کرد: (رژیم) اسرائیل به دلیل حمایت آمریکا و غرب از احکام دادگاه سازمان ملل تبعیت نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۳۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 21
کد خبر: ۲۵۰۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه امروز یکشنبه در سخنانی تصریح کرد: (رژیم) اسرائیل به دلیل حمایت آمریکا و غرب از احکام دادگاه سازمان ملل پیروری نمی‌کند.

رئیس جمهور ترکیه در این خصوص اضافه کرد: (رژیم) اسرائیل به دلیل حمایت آمریکا و غرب، از احکام دیوان بین المللی دادگستری تبعیت نمی‌کند؛ اما ترکیه به روند اعمال فشار ادامه خواهد داد.

این مقام ترکیه پیشتر درباره اقدامات رژیم صهیونیستی در نوار غزه گفته بود: عواقب اقدامات اسرائیل برای آنها باید به اندازه‌ای شدید باشد که همه را از ارتکاب چنین اقدامات بی‌رحمانه‌ای برحذر دارد. امیدوارم که حکم اخیر دیوان بین‌المللی دادگستری، جامعه بین‌المللی را بیدار کند. هرچند اسرائیل دستورات قبلی این دادگاه را اجرا نکرد! دولت آمریکا باید با اعمال فشار بر اسرائیل و قطع حمایت از (بنیامین) نتانیاهوی قاتل و همدستانش، به ظلم و بیداد در غزه پایان دهد.

دیوان بین‌المللی دادگستری روز جمعه در حکمی اعلام کرد که اسرائیل باید در اسرع وقت به شهرک‌سازی در اراضی اشغالی پایان دهد و در ادامه نیز از تل‌آویو خواست تا بابت اقداماتش که جامعه بین‌الملل آن را نامشروع می‌داند، غرامت کامل پرداخت کند.

این دیوان همچنین رژیم صهیونیستی را به نقض متعدد قوانین بین‌المللی از جمله اقدامات برابر با آپارتاید، محکوم کرد.

از آغاز جنگ غزه و تجاوز رژیم صهیونیستی به این باریکه در هفتم اکتب ر (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون حدود ۳۹ هزار فلسطینی که عمده آنها زنان و کودکان هستند، به شهادت رسیده‌اند. / اسپوتنیک

مطالب مرتبط
ارسال نظر