تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

مسکو: روند پذیرش اعضای جدید بریکس زیاد طول نخواهد نکشید

مسکو: روند پذیرش اعضای جدید بریکس زیاد طول نخواهد نکشید معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که روند پذیرش رسمی اعضای جدید در سازمان بریکس خیلی طول نخواهد نکشید.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 02
کد خبر: ۲۰۶۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه در حاشیه نشست پارلمانی روسیه و آمریکای لاتین تاکید کرد که پذیرش رسمی اعضای جدید در بریکس خیلی طول نخواهد کشید.

 

براساس گزارش خبرگزاری تاس، وی گفت: من فکر می‌کنم که انطباق بریکس با اعضای جدید و یافتن حوزه‌های همکاری جدید زمان زیادی نخواهد برد. اینکه در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد و اینکه آیا گسترش حوزه‌های همکاری بیشتری وجود خواهد داشت یا خیر تنها مربوط به مساله زمان است.

 

به گفته ریابکوف، چندین کشور در تلاش برای پیوستن به بریکس هستند و ما از اضافه شدن کشورهای جدید به این سازمان حمایت می‌کنیم.

 

مسکو در حال حاضر میزبان نشست پارلمانی این کشور با کشورهای آمریکای لاتین است که از 29 سپتامبر تا 2 اکتبر به طول خواهد انجامید. قانونگذارانی از کشورهای آمریکای لاتین و حوزه کارائیب، متخصصان، دیپلماتها درباره طیف گسترده ای از موضوعات در حوزه بین الملی پارلمانی در این نشست به بحث و رایزنی با یکدیگر خواهند پرداخت.

روسیه قرار است در سال ۲۰۲۴ ریاست بریکس را برعهده بگیرد و مقام ارشد روس، روز دوشنبه (امروز) درباره دستورکار پیش روی مسکو برای ریاست بر این گروه اظهارنظر کرد.

 

«الکساندر شتینین» مدیر اداره آمریکای لاتین در وزارت خارجه روسیه اعلام کرد، مهم‌ترین ماموریت ریاست روسیه بر بریکس در سال ۲۰۲۴، تعیین قالب مشارکت اعضای جدید و کشورهایی است که علاقه مند به الحاق به این گروه هستند.

 

دوم شهریورماه بود که به دنبال سفر آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران به ژوهانسبورگ، «سیریل رامافوزا» رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی به عنوان میزبان نشست سران بریکس خبر داد که این گروه از ایران، عربستان سعودی، امارات عربی متحده، مصر و آرژانتین برای عضویت به عنوان اعضای جدید به گروه بریکس دعوت کرد.

 

اعضای بریکس در نشست خود در دهلی نو با پیوستن اعضای جدید به این سازمان موافقت کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار