اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

لوکاشنکو: آمریکا روسیه را به واکنش شدید تحریک می‌کند

لوکاشنکو: آمریکا روسیه را به واکنش شدید تحریک می‌کند رئیس جمهور بلاروس تاکید کرد،‌ ایالات متحده آمریکا با تشدید کردن تنشها روسیه را تحریک به استفاده از تدابیر شدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 07
کد خبر: ۲۰۷۲۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «آلکساندر لوکاشنکو»، رئیس جمهور بلاروس در یک سخنرانی بیان داشت، آمریکا با تشدید تنشها روسیه را وادار به متوسل شدن به تدابیر شدید می‌کند.

 

به نوشته خبرگزاری «تاس»، لوکاشنکو در سخنرانی در ضمن بازدیدش از یک تاسیسات آموزشی وزارت دفاع بلاروس در منطقه «برست» گفت: «تحریک و تشدید تنشها (از سوی آمریکا) وضعیتی را به وجود خواهد آورد که روسها مجبور به بیرون کشیدن دکمه قرمز و قرار دادنش به روی میز شوند.»

 

رئیس جمهور بلاروس به این مساله اشاره کرد که ایالات متحده آمریکا است که روسیه را برای استفاده از تدابیر شدید تحریک می‌کند و به باور وی آمریکایی‌ها «روس‌ها را به سمت استفاده از وحشتناکترین تسلیحات می‌برند.»

 

رئیس جمهور بلاروس خاطر نشان کرد: «ولودیمیر زلنسکی (رئیس جمهور اوکراین) و ارتشش ممکن است به موشک‌های دوربرد مسلح شوند. بگذارید اصلا به آنها موشک‌ با برد 300 کیلومتر بدهند. تصور کنید موشک‌هایی قدرتمند 300 کیلومتر دورتر در عمق خاک روسیه را هدف بگیرند. فکر می‌کنید رئیس جمهور و ارتش روسیه صرفا با آرامش این وضعیت را تماشا می‌کنند؟ پاسخ روسیه عظیم خواهد بود.»

 

به نوشته خبرگزاری «بلتا»، رئیس جمهور بلاروس هشدار داد: «بار دیگر تعدادی احمق فکر می‌کنند در سراسر اقیانوس ایمن خواهند ماند. آنها کل جهان را وارد این جنگ شدید خواهند کرد.»

 

لوکاشنکو از آمریکا و اروپا خواست تسلیحات مدرن برای اوکراین نفرستند. او همچنین تاکید کرد، مقصر شروع همه درگیری‌های نظامی در منطقه اروپا، ایالات متحده آمریکا است و آمریکا از این درگیری‌ها سود می‌برد.

 

اظهارات رئیس جمهور بلاروس بعد از آن مطرح شد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در سخنرانی در «باشگاه بین‌المللی گفتگوی والدای» در شهر سوچی هشدار داد، هیچ کس در صورتی که عاقل باشد حتی فکر حمله هسته‌ای به روسیه را نیز به سرش راه نمی‌دهد چون واکنش تلافی‌جویان روسیه به یک چنین حمله‌ای هیچ شانس بقایی برای دشمن باقی نخواهد گذاشت.

 

پوتین در این سخنرانی همچنین ناتو را به ادامه سیاست تحریک آمیز توسعه‌طلبی در نزدیکی روسیه و تکرار این سیاست به صورت همزمان در نزدیکی چین کرده و گفت که مسکو و پکن در واکنش به یک چنین تحولاتی در نزدیکی مرزهایشان وادار به نشان دادن عکس‌العمل می‌شوند.

 

اواخر مرداد ماه «ویکتور خرنین» وزیر دفاع بلاروس نیز ضمن هشدار درباره احتمال درگیری نظامی مستقیم با ناتو اعلام کرد که جنگ اوکراین، جهان را در آستانه جنگ جهانی سوم قرار داده است.

 

وزیر دفاع بلاروس به دنبال افزایش تحرکات لهستان در مرز با کشورش به بهانه مقابله با «تهدیدات» هشدار داد که احتمال درگیری نظامی مستقیم با ناتو در آینده، دارد آشکار می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار