دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

دانشگاه پیام نور در قالب ۲۵۱ مرکز و واحد ساماندهی می‌شود

دانشگاه پیام نور در قالب ۲۵۱ مرکز و واحد ساماندهی می‌شود معاون حقوقی، مجلس و امور استان‌های دانشگاه پیام نور از تصویب و تقویت دانشگاه در قالب ۲۵۱ مرکز و واحد دانشگاهی توسط شورای گسترش آموزش عالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 02
کد خبر: ۲۰۶۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر مجتبی سلطلانی احمدی معاون حقوقی، مجلس و امور استان‌های دانشگاه پیام نور در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی در بیرجند با اعلام این خبر اظهار داشت: طرح آمایش آموزش عالیِ مد نظر مقام معظم رهبری به عنوان چراغ راه آموزش عالی برای نظم‌دهی به فعالیت‌های دانشگاه‌های کشور مورد تایید و حمایت دانشگاه پیام نور می‌باشد در واقع آمایشِ متوازن، برنامه‌محور و جامع موجب تقویت و ارتقای کیفی نظام آموزش عالی می‌شود و اگر طرح آمایش متمرکز بر دانشگاهی خاص شود از رسالت خود دور شده و به ضد خود تبدیل می‌شود.

سلطانی احمدی درباره ساماندهی مراکز و واحد‌های دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور از ۵ سال پیش ساماندهی واحد‌ها و مراکز خود را با هدف چابک‌سازی و ارتقای کیفی در دستور کار قرار داد و تاکنون در دو مرحله در بخش آمایش جغرافیایی گام برداشت.

وی ادمه داد: دانشگاه در گام اول در سال ۱۳۹۹ نسبت به ساماندهی و ادغام ۱۰۸ مرکز و واحد خود اقدام کرد و هم‌اکنون نیز در ادامه‌ی ساماندهی نیز ۱۳۷ مرکز و واحد خود را مشمول آمایش و ساماندهی جغرافیایی نمود.

معاون حقوقی، مجلس و امور استان‌های دانشگاه پیام نور تصریح کرد: در واقع با پیشنهاد دانشگاه پیام نور و تصویب شورای گسترش آموزش عالی با ریاست وزیر محترم علوم، دانشگاه پیام نور در قالب ۲۵۱ واحد و مرکز دانشگاهی در سراسر کشور ساماندهی و تقویت می‌شود. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار