معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا توضیحات دادگستری اصفهان درباره حکم اعدام برادران کیانی وفا خطر قطع دسترسی میلیون‌ها ایرانی به «وی پی‌ای» رایگان نیمه دوم هفته؛ آغاز فعالیت سامانه جدید بارشی دریافت عوارض در این ۶ آزادراه کشور، دستی شد سامانه بارشی دوشنبه وارد ایران می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در چالوس و هراز اعلام نحوه حضور و ساعات کاری در شهرداری تهران برای ماه رمضان انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور تهران در آستانه هوای ناسالم

خبر جدید از ثبت نام مجدد بیمه تکمیلی فرهنگیان

مهدی منتجب، رئیس اداره رفاه و پشتیبانی آموزش و پرورش استان اصفهان اظهار داشت: سامانه بیمه دانا، از تاریخ ۸ تا ۱۷ مهرماه برای ثبت‌نام فرهنگیانی که در مرحله قبل موفق به ثبت‌نام نشده‌اند باز خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 03
کد خبر: ۲۰۶۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ وی افزود: با توجه به همزمان شدن انعقاد این قرارداد با تعطیلات تابستانی و عدم اطلاع برخی همکاران از این مسئله و نیز درخواست بسیاری از آن‌ها مبنی بر تمایل به استفاده از خدمات بیمه تکمیل درمان، این فرصت مجدد فراهم شده است تا همکارانی که در مرحله قبل موفق به ثبت‌نام نشده‌اند، فرصت استفاده از خدمات بیمه تکمیل درمان را به دست آورند.

منتجب بیان داشت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه بیمه دانا جهت ثبت‌نام خود و افراد تحت تکفل اقدام کنند؛ همچنین افزایش افراد تحت تکفل برای تمامی افراد تحت پوشش، از طریق هماهنگی با کارشناسی تعاون منطقه یا ناحیه امکان‌پذیر است.

رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان عنوان کرد: استفاده از خدمات بیمه تکمیل درمان برای همکاران جدیدالاستخدامی که مایل به استفاده از آن باشند نیز امکان‌پذیر است و ملاک عضویت آن‌ها، تاریخ صدور نخستین حکم کارگزینی خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: در این مرحله، حذف بیمه تکمیل درمان یا افراد تحت تکفل به صورت کلی امکان‌پذیر نیست و تنها در موارد قید شده در قرارداد مجاز است. / روزنو

ارسال نظر
آخرین اخبار