جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

دبیر شورای عالی امنیت ملی: جمهوری اسلامی ایران قره‌باغ را متعلق به جمهوری آذربایجان می‌داند

دبیر شورای عالی امنیت ملی: جمهوری اسلامی ایران قره‌باغ را متعلق به جمهوری آذربایجان می‌داند دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به سیاست ثابت جمهوری اسلامی ایران در مورد تعلق قره‌باغ به جمهوری آذربایجان، تصریح کرد: اقداماتی که موجبات ایجاد تغییرات ژئوپلیتیک در منطقه را فراهم می‌کند، نظیر آنچه که در موضوع کریدور زنگزور دیگران مطرح می‌کنند، نه تنها کمکی به کشور‌های این منطقه نخواهد کرد، بلکه سبب فراهم کردن زمینه مداخله نیرو‌های فرامنطقه‌ای شده و موجب ایجاد بحران‌های جدید در این حوزه راهبردی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 04
کد خبر: ۲۰۶۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «خلف خلف اف» دستیار الهام علی‌اف، رئیس‌جمهور آذربایجان در امور ویژه امروز (چهارشنبه) ۱۲ مهر ماه با علی‌اکبر احمدیان نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار کرد.

در این دیدار، دو طرف درباره توسعه روابط دوجانبه در همه ابعاد و آخرین تحولات منطقه قفقاز گفتگو کردند.

در این دیدار احمدیان با توجه به اهتمام ویژه جمهوری اسلامی ایران برای دور کردن منطقه از هرگونه ناامنی و بحران، بر ضرورت تشریک مساعی کشور‌ها برای ایجاد صلح و ثبات و امنیت پایدار از طریق گفتگو در قالب‌های منطقه‌ای تأکید کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به سیاست ثابت جمهوری اسلامی ایران در مورد تعلق قره‌باغ به جمهوری آذربایجان، تصریح کرد: اقداماتی که موجبات ایجاد تغییرات ژئوپلیتیک در منطقه را فراهم می‌کند، نظیر آنچه که در موضوع کریدور زنگزور دیگران مطرح می‌کنند، نه تنها کمکی به کشور‌های این منطقه نخواهد کرد، بلکه سبب فراهم کردن زمینه مداخله نیرو‌های فرامنطقه‌ای شده و موجب ایجاد بحران‌های جدید در این حوزه راهبردی خواهد شد.

احمدیان با تببین خطراتی که اینگونه اقدامات برای امنیت و ثبات منطقه دارد، گفت: جمهوری اسلامی قاطعانه با هر طرحی که منجر به تغییر ژئوپلیتیک منطقه شود، مخالف است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اراده رهبران دو کشور برای توسعه همه جانبه روابط ایران و آذربایجان، بار دیگر آمادگی کشورمان را برای تحقق این مهم اعلام کرد.

در این دیدار، خلف خلف اف، دستیار الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان در امور ویژه نیز با اشاره به سیاست جمهوری آذربایجان در حفظ آرامش و ثبات در منطقه و همچنین حل و فصل مسائل منطقه در چارچوب‌های منطقه‌ای بر گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار