اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

واکنش کنعانی به اظهارات مداخله جویانه وزیر خارجه آلمان درباره زنان و دختران ایرانی+ عکس

واکنش کنعانی به اظهارات مداخله جویانه وزیر خارجه آلمان درباره زنان و دختران ایرانی+ عکس سخنگوی وزارت خارجه کشورمان به اظهارات مداخله‌جویانه وزیر خارجه آلمان درباره زنان و دختران ایرانی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 05
کد خبر: ۲۰۷۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان امروز پنجشنبه به اظهارات مداخله‌جویانه وزیر خارجه آلمان واکنش نشان داد.

کنعانی با انتشار تصاویری از اعتراضات کارکنان خدمات بهداشتی در آمریکا، آلمان و انگلیس در صفحه شخصی خود نوشت: به جای اظهارات مداخله جویانه و جانبدارانه و ابراز نگرانی غیرصادقانه نسبت به زنان و دختران ایرانی، بهتر است نگران پرسنل بهداشتی، بیماران آمریکا، آلمان و انگلیس باشید و به وضعیت آن‌ها رسیدگی کنید.

واکنش کنعانی به اظهارات مداخله جویانه وزیر خارجه آلمان درباره زنان و دختران ایرانی+ عکس


رسانه‌های آلمان روز دوشنبه از اعتصاب کارکنان بخش سلامت در اعتراض به افزایش هزینه‌های زندگی و بوروکراسی خبر داده بودند. خبرگزاری دویچه‌وله نوشت که کارکنان بخش سلامت آلمان معتقدند سیاست‌های دولت در زمینه سلامت با افزایش هزینه‌های زندگی مطابقت ندارد.

روز گذشته (چهارشنبه) رسانه‌های آمریکا هم کزارش دادند بیش از ۷۵ هزار کارمند بخش سلامت آمریکا یکی از بزرگترین اعتصابات این بخش در تاریخ اخیر این کشور را برگزار کردند.

ائتلاف اتحادیه‌های دائمی کایسر، یک نهاد جامع که نماینده اتحادیه‌های محلی است، ماه گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد که این اعتصاب «بزرگ‌ترین اعتصاب کارکنان بخش سلامت در تاریخ آمریکا» خواهد بود.

این ائتلاف تهدید کرده است که «اگر کایسر به اعمال ناعادلانه در کار ادامه دهد» در ماه نوامبر اعتصاب بیشتری انجام خواهد داد. /تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار