جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

گفتگوی وزرای خارجه ایران و ترکیه در خصوص تحولات سرزمین‌های اشغالی

گفتگوی وزرای خارجه ایران و ترکیه در خصوص تحولات سرزمین‌های اشغالی امیرعبداللهیان در گفت‌وگوی تلفنی با همتای ترکیه‌ای حرکت امروز مقاومت را نتیجه جنایات مستمر صهیونیست‌ها خواند و بر ضرورت همبستگی و انسجام کشور‌های مسلمان در حمایت از قدس و ملت مظلوم فلسطین تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 07
کد خبر: ۲۰۷۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی تحولات امروز در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، حسین امیرعبداللهیان و هاکان فیدان وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه امشب (شنبه) ۱۵ مهر ماه تلفنی گفتگو کردند.

صبح امروز شنبه بعد از انتشار اخباری مبنی بر حملات بیش از دو ساعته موشکی و راکتی از نوار غزه به مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی شامل تل‌آویو، «محمد الضیف» فرمانده کل کتائب القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از آغاز عملیات طوفان الاقصی خبر داد.

دو وزیر خارجه در این تماس تلفنی درباره اوضاع کنونی در صحنه فلسطین به بحث و تبادل نظر پرداختند. امیرعبداللهیان و همتای ترکیه‌ای آخرین تحولات را ارزیابی کرده و بر اهمیت احترام به حقوق مردم فلسطین تأکید کردند.

براساس آخرین آمار منتشر شده توسط رسانه‌های رژیم صهیونیستی، تلفات حملات امروز نیرو‌های مقاومت، به بیش از ۲۰۰ کشته و زخمی شدن بیش از ۱۱۰۰ نفر رسیده و حال تعداد زیادی از زخمی‌ها وخیم است. شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی هم خبر داد که تلفات حملات امروز گروه‌های مقاومت به سرزمین‌های اشغالی به ۲۵۰ نفر افزایش یافته است.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در این تماس تلفنی حرکت امروز مقاومت و عملیات طوفان الاقصی را خودجوش و نتیجه جنایات مستمر رژیم صهیونیستی علیه فلسطین خواند و بر ضرورت همبستگی و انسجام کشور‌های مسلمان در حمایت از قدس شریف و حمایت از ملت مظلوم و مقاوم فلسطین تأکید کرد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه هم امشب عملیات طوفان الاقصی را حرکت خودجوش گروه‌های مقاومت و ملت فلسطین در دفاع از حقوق مسلم خود و واکنش طبیعی آن‌ها نسبت به سیاست‌های جنگ‌افروزانه و تحریک‌آمیز صهیونیست‌ها خواند.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه پیش از این در واکنش به تحولات امروز در فلسطین اشغالی، از طرف‌ها خواست از تشدید تنش‌ها بپرهیزند گفت: از همه طرف‌ها دعوت می‌کنیم منطقی عمل کرده و از گام‌های نسنجیده که تنش را افزایش می‌دهد، خودداری کنند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار