پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

گفتگوی وزرای خارجه ایران و ترکیه در خصوص تحولات سرزمین‌های اشغالی

امیرعبداللهیان در گفت‌وگوی تلفنی با همتای ترکیه‌ای حرکت امروز مقاومت را نتیجه جنایات مستمر صهیونیست‌ها خواند و بر ضرورت همبستگی و انسجام کشور‌های مسلمان در حمایت از قدس و ملت مظلوم فلسطین تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 07
کد خبر: ۲۰۷۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی تحولات امروز در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، حسین امیرعبداللهیان و هاکان فیدان وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه امشب (شنبه) ۱۵ مهر ماه تلفنی گفتگو کردند.

صبح امروز شنبه بعد از انتشار اخباری مبنی بر حملات بیش از دو ساعته موشکی و راکتی از نوار غزه به مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی شامل تل‌آویو، «محمد الضیف» فرمانده کل کتائب القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از آغاز عملیات طوفان الاقصی خبر داد.

دو وزیر خارجه در این تماس تلفنی درباره اوضاع کنونی در صحنه فلسطین به بحث و تبادل نظر پرداختند. امیرعبداللهیان و همتای ترکیه‌ای آخرین تحولات را ارزیابی کرده و بر اهمیت احترام به حقوق مردم فلسطین تأکید کردند.

براساس آخرین آمار منتشر شده توسط رسانه‌های رژیم صهیونیستی، تلفات حملات امروز نیرو‌های مقاومت، به بیش از ۲۰۰ کشته و زخمی شدن بیش از ۱۱۰۰ نفر رسیده و حال تعداد زیادی از زخمی‌ها وخیم است. شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی هم خبر داد که تلفات حملات امروز گروه‌های مقاومت به سرزمین‌های اشغالی به ۲۵۰ نفر افزایش یافته است.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در این تماس تلفنی حرکت امروز مقاومت و عملیات طوفان الاقصی را خودجوش و نتیجه جنایات مستمر رژیم صهیونیستی علیه فلسطین خواند و بر ضرورت همبستگی و انسجام کشور‌های مسلمان در حمایت از قدس شریف و حمایت از ملت مظلوم و مقاوم فلسطین تأکید کرد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه هم امشب عملیات طوفان الاقصی را حرکت خودجوش گروه‌های مقاومت و ملت فلسطین در دفاع از حقوق مسلم خود و واکنش طبیعی آن‌ها نسبت به سیاست‌های جنگ‌افروزانه و تحریک‌آمیز صهیونیست‌ها خواند.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه پیش از این در واکنش به تحولات امروز در فلسطین اشغالی، از طرف‌ها خواست از تشدید تنش‌ها بپرهیزند گفت: از همه طرف‌ها دعوت می‌کنیم منطقی عمل کرده و از گام‌های نسنجیده که تنش را افزایش می‌دهد، خودداری کنند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار