جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

جمعیت اعتلا: اسرائیل به دست مقاومت ریشه‌کن خواهد شد

جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی در بیانیه ای عملیات مقتدرانه و غرور آفرین مقاومت فلسطین علیه رژیم جعلی صهیونیستی را به ملت فلسطین، همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان تبریک گفت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی در بیانیه ای عملیات مقتدرانه و غرور آفرین مقاومت فلسطین علیه رژیم جعلی صهیونیستی را به ملت فلسطین، همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان تبریک گفت.

 

جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی در بخشی از بیانیه خود تاکید کرده است: عملیات حماسی طوفان الاقصی که در پاسخ به تشدید تجاوزات و لجاجت در اهانت به مسجدالاقصی توسط صهیونیست ها رقم خورده است، نشانگر عزم و اراده مقاومت و ملت فلسطین بر پایان دادن به اشغالگری و جنایت های بی امان رژیم کودک کش صهیونیستی است، بی‌تردید تا پیروزی نهایی و آزادی قدس شریف ادامه خواهد یافت.

 

متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است:

عملیات حماسی طوفان الاقصی که در کمتر از یک هفته از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه رژیم غاصب صهیونیستی رفتنی است و این سرطان به دست فلسطینیان و نیروی مقاومت ریشه کن خواهد شد، در پاسخ به تشدید تجاوزات و لجاجت در اهانت به مسجدالاقصی توسط صهیونیست ها رقم خورده است، نشانگر عزم و اراده مقاومت و ملت فلسطین بر پایان دادن به اشغالگری و جنایت های بی امان رژیم کودک کش صهیونیستی است، بی‌تردید تا پیروزی نهایی و آزادی قدس شریف ادامه خواهد یافت.

 

در مقابل مقاومت ملت فلسطین و عملیات حماسی و تاریخی آنان سجده شکر به جا آورده و از مجامع بین المللی که در طول ۷۵ سال گذشته در مقابل تجاوزات شنیع و قتل عام وحشیانه کودکان و زنان فلسطینی سکوت اختیار کردند و نیز از کشورهای اسلامی و عربی می‌خواهیم که از مقاومت مردم مظلوم فلسطین در دستیابی به حقوق مشروع و قانونی خود قاطعانه حمایت کنند.

 

در پایان لازم به ذکر است که اعضای جمعیت اعتلای نهاد های مردمی انقلاب اسلامی حمایت کامل خود را از این عملیات پیروز مندانه اعلام نموده و تا آخرین نفس در کنار مردم مظلوم فلسطین تا آزادی کامل آن سرزمین می ایستد./ 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار