محسن رضایی: نامه ونس را مطالعه کردم و هنوز پاسخی به آن ندادم/ تصمیم جدیدی به صورت رسمی و حکومتی درباره تغییر دکترین هسته‌ای گرفته نشده است تاکید سرلشکر رضایی بر اشراف کامل رهبر معظم انقلاب بر مسائل مختلف سردار نقدی: دشمن می‌خواهد مردم را از حاکمیت جدا کند علم‌الهدی: در صورت حمله آمریکا کابل‌های ارتباط جهانی در تنگه هرمز را قطع می‌کنیم سپاه اعلام کرد: انفجار سومین نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز سپاه: دو نفتکش متخلف در آب‌های جنوبی تنگه هرمز متوقف شدند ارتش: شمپاد دشمن را منهدم کردیم/ حریق دو نفتکش در شرق تنگه هرمز خطیب جمعه تهران: نخبگان پیشنهادهای خود درباره بازنگری در دکترین هسته‌ای را ارائه کنند معاون وزیر کشور: خون شهدای میناب جبهه دشمن را رسوا کرد ترامپ توان آغاز جنگ با ایران را ندارد «لبیک یا خامنه‌ای» در دارالذکر؛ عهد دوباره عراقی‌ها در حرم امام رضا(ع) محکومیت شدید ادعای مداخله‌جویانه امارات و کانادا درباره جزایر ایران سپاه: تعداد پهپادهای آمریکایی MQ-۱ و MQ-۹ شکار شده در «صیدگاه هرمز» به ۶۸ فروند رسید بقایی: حضور پرشور مردم در میادین و تجمعات شبانه، پشتوانه اقتدار و دیپلماسی ایران است وزارت اطلاعات خبر داد: دستگیری 4 هسته تروریستی جنوب شرق

ولایتی: عادی‌سازان روابط با صهیونیست‌ها از وقایع منطقه پند گیرند

ولایتی: عادی‌سازان روابط با صهیونیست‌ها از وقایع منطقه پند گیرند مشاور رهبرانقلاب در گفت و گو با وزیر خارجه سوریه گفت: آن‌هایی که گمان می‌کنند با به اصطلاح عادی سازی روابط با صهیونیست‌ها و انقطاع ارتباط خود با ملت‌های مسلمان منطقه می‌توانند مشکلات خود را حل کنند باید بدانند که با طراحی‌های بی پایه و ساده لوحانه از قبیل تشکیل گذرگاه‌ها در منطقه حساس خاورمیانه به صورت جدی امنیت منطقه و ملت‌های مبارز را در خطر می‌اندازند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 09
کد خبر: ۲۰۷۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مشاور رهبر انقلاب در امور بین‌الملل در گفت و گو با وزیر خارجه سوریه، حادثه دلخراش تروریستی دانشگاه نظامی حمص سوریه را که به شهادت و زخمی شدن ده‌ها تن از نظامیان و غیر نظامیان منجر گردید را محکوم و ضمن ابراز همدردی با بازماندگان، به دولت و ملت بزرگ سوریه تسلیت گفت و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در کنار سوریه خواهد ماند.

 

دکتر ولایتی در ادامه اظهار داشت: این اقدام وحشیانه نشان داد که دشمنی با مسلمانان مبارز منطقه و جبهه مقاومت کماکان ادامه دارد و اشغالگران هیچ منطق الهی و اخلاق ندارند و بی تردید پاسخ این گونه اقدامات همان است که با محوریت مقاومت فلسطین بار دیگر اثبات کرد آنچه استعمار غرب به عنوان خانه امن برای صهیونیست‌ها ساخته از خانه عنکبوت هم ضعیف‌تر است.

 

دکتر ولایتی در ادامه گفت: تهاجم وحشیانه اسرائیل از یک سو و دفاع جانانه فلسطینیان از سوی دیگر نشان داد که جبهه مقاومت امری مهم و تنها راه ایستادگی و پیروزی در برابر صهیونیست‌ها و حامیان آن‌ها می‌باشد و همراهی جوانمردانه فلسطینیان با سوریه و ورود مردانه حزب الله به این مجموعه دفاعی و آمادگی کشور‌های اسلامی بیش از هر زمان دیگر نمایان گر رشد و اقتدار فزاینده محور مقاومت در معادلات منطقه‌ای است و مقاومت همچنان تنها راه رسیدن به پیروزی خواهد بود.

 

وی در بخش دیگری از این مکالمه تلفنی تصریح کرد: آن‌هایی که گمان می‌کنند با به اصطلاح عادی سازی روابط با صهیونیست‌ها و انقطاع ارتباط خود با ملت‌های مسلمان منطقه می‌توانند مشکلات خود را حل کنند باید از این وقایع پند گیرند و بدانند که با طراحی‌های بی پایه و ساده لوحانه از قبیل تشکیل گذرگاه‌ها در منطقه حساس خاورمیانه به صورت جدی امنیت منطقه و ملت‌های مبارز را در خطر می‌اندازند.

مشاور رهبر انقلاب تاکید کرد: ما به برخی دولت‌های منطقه هشدار می‌دهیم که از سرنوشت کشور‌هایی که راه آن‌ها را رفته اند و اکنون نمی‌توانند پاسخ جبهه مقاومت را بدهند پند گیرند.

 

وزیر امور خارجه سوریه نیز ضمن تشکر و قدردانی از مواضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از دولت و مردم سوریه تاکید کرد: تروریسم در همه دنیا محکوم است و همان کسانی که انسان‌های بی گناه را در حمص به شهادت رساندند همان کسانی هستند که امروز در فلسطین دست به کشتار و جنایت می‌زنند.

 

فیصل مقداد تاکید کرد: ما هم متقابلا از جمهوری اسلامی ایران بایت حمایت‌های همیشگی و نقش مثبت در ایجاد صلح و ثبات در منطقه تشکر می‌کنیم و قدردان شما هستیم که همواره از دولت و ملت سوریه و شخص دکتر بشار اسد حمایت کرده اید و اطمینان داریم مجموعه مقاومت کاملا نسبت به مصالح و منافع کشور‌های مسلمان حساس هستند و در مواقع لازم از یکدیگر دفاع خواهند کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار