درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

زاهدی: نیروهای مقاومت چتر امنیتی رژیم صهیونیستی را ویران کردند

نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: رژیم صهیونیستی که تصور می‌کرد از زمین، دریا و هوا دارای یک چتر امنیتی است، با حمله نیروهای مقاومت این تصور از بین رفت و چتر امنیتی این رژیم در زمین، دریا و هوا فرو ریخت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 09
کد خبر: ۲۰۷۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملیات پیروزمندانه نیروهای مقاومت در حمله به رژیم صهیونیستی و تحولات اخیر سرزمین های اشغالی گفت: رژیم صهیونیستی تصور می‌کرد که یک چتر امنیتی کاملی دارد و فکر می‌کرد که در امنیت کامل به سر می‌برد، اما رزمندگان مقاومت فلسطین از زمین، دریا و هوا این چتر امنیتی را از بین بردند.

 

روز گذشته نیروهای مقاومت فلسطین در عملیاتی غافلگیر کننده مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی را موشک باران کردند و در حملاتی پیروزمندانه موجب وحشت سرمداران این رژیم کودک کش شدند.

 

زاهدی در این باره اظهار داشت: این اقدام رزمندگان فلسطینی تاثیرات قابل توجهی را در سطح منطقه و حتی فرامنطقه‌ای از جهات مختلف به دنبال دارد.

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امروز تعدادی از کشورهای منطقه سعی دارند تا عادی‌سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی را در دستور کار خود قرار دهند تا به خیال خود از چتر امنیتی که در سایه این عادی سازی روابط برایشان ایجاد می‌شود برخوردار شوند.

 

زاهدی خاطرنشان کرد: یکی از ثمرات حملات نیروهای فلسطینی به سرزمین‌های اشغالی این است که کشورهایی که چنین تصوری داشتند که با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی امنیت خواهند داشت، از این مسیر بازمی گردند و باید بدانند که هزینه‌های زیادی را به آنها تحمیل خواهد کرد.

 

وی افزود: یکی دیگر از ثمرات حمله نیروهای فلسطینی به سرزمین‌های اشغالی این است که در آینده‌ای نزدیک ما شاهد مهاجرت معکوس ساکنان رژیم صهیونیستی خواهیم بود؛ چرا که ساکنان این سرزمین با وعده و وعید دادن امتیازهای فراوان از کشورها و مناطق مختلف به اینجا آورده شده‌اند تا مثلاً ملت اسرائیل را تشکیل دهند، اما با اقدام اخیر نیروهای مقاومت فلسطین ما شاهد مهاجرت معکوس ساکنان سرزمین‌های اشغالی خواهیم بود.

 

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ظلم و ستم چند دهه گذشته رژیم صهیونیستی بر ملت فلسطین، امروز مردم این سرزمین را به خروش آورده و ما شاهد خشم ملت فلسطین هستیم که برانگیخته شده و درصدد گرفتن انتقامی سخت از رژیم صهیونیستی و ساکنان سرزمین‌های اشغالی هستند./ فارس

ارسال نظر