نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد

توضیح وزیر کشور درباره وضعیت «آرمیتا گراوند»

وزیر کشور درباره آخرین وضعیت «آرمیتا گراوند» یادآور شد که: این مسئله یک مسئله کاملاً شفاف و روشن است. یک حادثه و اتفاقی بود که ممکن است هر روز در هر جای کشور اتفاق بیفتد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 09
کد خبر: ۲۰۷۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی در حاشیه نشست با استانداران در جمع خبرنگاران داخلی، گفت: در جلسه امروز که با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد دو موضوع در دستور کار بود.

 

وی محرومیت زدایی را اولین دستور کار جلسه امروز عنوان کرد و افزود: در حوزه محرومیت زدایی پیشنهاداتی برای تسریع و تکمیل پروژه‌ها توسط استانداران مطرح شد که معاون اول رئیس جمهور موارد مطرح شده به ویژه آبرسانی به مناطق محروم را یادداشت کرد.


وی ادامه داد: مولدسازی موضوع دوم جلسه بود. با کمک منابع حاصله می‌توان پروژه‌های بسیاری را دنبال کرد. اگر استانداران اختیارات بیشتری در این زمینه پیدا کنند، می‌توانند کارهای خوبی در حوزه‌های عمرانی انجام دهند.

 

وزیر کشور همچنین در پاسخ به این پرسش که وضعیت «آرمیتا گراوند» به کجا رسید؟ گفت: این مسئله یک مسئله کاملاً شفاف و روشن است. یک حادثه و اتفاقی بود که ممکن است هر روز در هر جای کشور اتفاق بیفتد.


وی ادامه داد: دشمنان کشور به خصوص شکست خوردگان سیاسی نمی‌خواهند فضای عمومی کشور آرام باشد. آنان تلاش کردند کشور را به آشوب بکشانند، اما از ملت تو دهنی خوردند. آنان همچنان تلاش می‌کنند از هر اتفاقی یک حادثه و ماجرا بسازند.


وزیر کشور از بی‌اعتنایی مردم به غرض ورزیهای آشوبگران سخن گفت و افزود: ملت ما به دروغگویی‌های این افراد و ساختن داستان‌هایی برای التیام درد خودشان که نتوانستند در بین ملت ایران اغتشاش ایجاد کنند را پوشش دهند و عجیب این است که از هر ماجرایی به جای همدردی آن را وجه المصالحه سوء استفاده‌های شیطنت آمیز خود می کنند.


وزیر کشور تاکید کرد: این مسئله توسط شهرداری و سایر دستگاه‌های مسئول پیگیری شد. پدر و مادر این دختر جوان نیز به روشنی سخن گفتند. افرادی که نه جان این دختر برایشان اهمیت دارد و نه سخنان پدر مادر، او تلاش کردند این حادثه را به داستانی حاشیه‌دار تبدیل کنند که موفق نشدند. دروغگویی این افراد موجب رسوایی شان می‌شود و کسی به آن اهمیتی نمی‌دهد.
انتهای پیام

ارسال نظر