مادر آرمیتا گراوند بازداشت شد؟-راهبرد معاصر
سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت جزئیات جدید از دانشجوی زن دانشگاه آزاد که برهنه شده بود | گزارش رئیس دانشگاه؛ با پدرش در تماس هستم + فیلم انتقاد شدید پزشکیان از ژست حقوق بشری آمریکا/ شرم بر شما! انتصاب دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب پیشنهادات کمیسیون آموزش برای اصلاح تاثیر قطعی معدل در کنکور رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری زاهدان بازدید کرد برنامه فضایی سپاه تا ۴ سال آینده + توضیحات فرمانده فضایی هوافضای سپاه پزشکیان: علاقمند به توسعه و عمیق روابط‌مان با سوریه هستیم پزشکیان: ایران بر روابط گسترده‌تر و عمیق‌تر با کشور دوست و همسایه قطر تأکید دارد

مادر آرمیتا گراوند بازداشت شد؟

برخی رسانه‌های ضد ایرانی مدعی شدند که مادر آرمیتا گراوند توسط نیرو‌های امنیتی بازداشت شده است، در همین زمینه منابع آگاه امنیتی اعلام کردند که این خبر کاملا کذب است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 05
کد خبر: ۲۰۷۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی رسانه‌های ضد ایرانی مدعی شدند که مادر آرمیتا گراوند توسط نیرو‌های امنیتی بازداشت شده است، در همین زمینه منابع امنیتی اعلام کردند که این خبر کاملاً کذب است.

رسانه‌های ضد ایرانی طی چند روز اخیر تلاش بسیار کردند تا با بهره‌گیری از سوژۀ آرمیتا گراوند و مشابهت‌سازی آن با مهسا امینی فتنه و آشوب دیگری رقم بزنند.

اما اطلاع‌رسانی‌های به موقع و انتشار فیلم‌های متعدد از واقعیت صحنۀ راه را بر آن‌ها بست. به‌دلیل همین ناکامی، این رسانه‌ها در تلاشند حالا با اخبار دروغی نظیر بازداشت مادر آرمیتا این سوژه را در راستای هدف خود پیش ببرند.

گفتنی است؛ بررسی عملکرد ۵ رسانه بی بی سی فارسی، ایران اینترنشنال، صدای آمریکا، رادیو فردا و من و تو و صفحات مجازی آن‌ها در سال گذشته نشان می‌دهد این رسانه‌ها در ۴۶ روز (۲۳ شهریور تا ۹ آبان) مجموعا ۳۸۰۰۳ دروغ را درباره اغتشاشات سال گذشته منتشر کرده‌اند.

در این پیمایش صرفا عملکرد ۵ رسانه شامل بی بی سی فارسی وابسته به دولت انگلیس، ایران اینترنشنال وابسته به دولت سعودی، صدای آمریکا و رادیو فردا وابسته به دولت آمریکا، من و تو وابسته به جریان بهائیت بررسی شده بود..

در این پژوهش مصادیق اخبار خلاف واقع شامل: جعل خبر، تقطیع، تحریف، وارونه‌سازی، بزرگنمایی و کوچک‌نمایی بوده است. ضمنا اخباری که توسط این رسانه‌ها مورد سانسور خبری قرار گرفته نظیر تکذیبیه‌ها در مورد کشته‌های دروغین مورد بررسی قرار نگرفته است. / باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار