مادر آرمیتا گراوند بازداشت شد؟-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

مادر آرمیتا گراوند بازداشت شد؟

برخی رسانه‌های ضد ایرانی مدعی شدند که مادر آرمیتا گراوند توسط نیرو‌های امنیتی بازداشت شده است، در همین زمینه منابع آگاه امنیتی اعلام کردند که این خبر کاملا کذب است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 05
کد خبر: ۲۰۷۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی رسانه‌های ضد ایرانی مدعی شدند که مادر آرمیتا گراوند توسط نیرو‌های امنیتی بازداشت شده است، در همین زمینه منابع امنیتی اعلام کردند که این خبر کاملاً کذب است.

رسانه‌های ضد ایرانی طی چند روز اخیر تلاش بسیار کردند تا با بهره‌گیری از سوژۀ آرمیتا گراوند و مشابهت‌سازی آن با مهسا امینی فتنه و آشوب دیگری رقم بزنند.

اما اطلاع‌رسانی‌های به موقع و انتشار فیلم‌های متعدد از واقعیت صحنۀ راه را بر آن‌ها بست. به‌دلیل همین ناکامی، این رسانه‌ها در تلاشند حالا با اخبار دروغی نظیر بازداشت مادر آرمیتا این سوژه را در راستای هدف خود پیش ببرند.

گفتنی است؛ بررسی عملکرد ۵ رسانه بی بی سی فارسی، ایران اینترنشنال، صدای آمریکا، رادیو فردا و من و تو و صفحات مجازی آن‌ها در سال گذشته نشان می‌دهد این رسانه‌ها در ۴۶ روز (۲۳ شهریور تا ۹ آبان) مجموعا ۳۸۰۰۳ دروغ را درباره اغتشاشات سال گذشته منتشر کرده‌اند.

در این پیمایش صرفا عملکرد ۵ رسانه شامل بی بی سی فارسی وابسته به دولت انگلیس، ایران اینترنشنال وابسته به دولت سعودی، صدای آمریکا و رادیو فردا وابسته به دولت آمریکا، من و تو وابسته به جریان بهائیت بررسی شده بود..

در این پژوهش مصادیق اخبار خلاف واقع شامل: جعل خبر، تقطیع، تحریف، وارونه‌سازی، بزرگنمایی و کوچک‌نمایی بوده است. ضمنا اخباری که توسط این رسانه‌ها مورد سانسور خبری قرار گرفته نظیر تکذیبیه‌ها در مورد کشته‌های دروغین مورد بررسی قرار نگرفته است. / باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر