دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم

فلاحت‌پیشه: ایران مانند عراق ۲ دهه برای تغییر شرایط صبرنمی‌کند

عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با بیان اینکه گام سوم کاهش تعهدات برجامی باید ملموس و محکم باشد، گفت:ایران مانند عراق ۲ دهه برای تغییر شرایط صبر نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حشمت‌الله فلاحت‌پیشه عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره گام سوم ایران برای کاهش تعهدات برجامی خود، گفت: هیچ‌گونه منعی در قالب "NPT" وجود ندارد که ایران به شرایط قبل از موافقت‌نامه سوم آذر سال 1393 در ژنو بازگردد قطعاً بازگشت به شرایط پیش از توافق‌نامه ژنو دست بالا را برای ایران به همراه خواهد داشت.

 

وی با بیان اینکه ایران در گام سوم کاهش تعهدات برجامی خود باید گام ملموسی را بردارد، ادامه داد: در شرایط فعلی راهبرد ایران در درجه اول تنش‌زدایی در منطقه و مانع شدن از تدوام پیوند منطقه با یکسری دشمنی‌ها خارج از منطقه است که بعد از ساقط شدن پهپاد آمریکایی این شرایط فراهم شده است چون کشورهای منطقه نیز تا حدودی به این نتیجه رسیده‌اند که باید واقع‌گرایانه عمل کنند.

 

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب در مجلس با تاکید براینکه در گام سوم باید قدمی برداشته شود که شرایط فعال را برای کشور ایجاد کند، افزود: در شرایط کنونی زمان به ضرر ایران در حال سپری شدن است، ایرانی که برای فروش نفت خود با مشکل و محدودیت مواجه است به مانند عراق نمی‌تواند 2 دهه صبر کند تا این شرایط تغییر کند، ایران هرگز این شرایط را تحمل نمی‌کند چون اصلاً موضوع عراق و ایران موضوع متفاوتی است.

 

عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست خارجی مجلس اضافه کرد: عراق کشوری بود که پرونده‌ تخلفات فراوانی در سازمان‌های بین‌المللی داشت ولی ایران کشوری است که در عرصه حقوقی و هم فضای دیپلماسی عمومی شرایط بهتری دارد و لذا ایران باید گام سوم را باید محکمتر بردارد.

 

 

منبع: تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار