دیدار رئیس جمهور با رهبر انقلاب پیش از حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل استاندار تهران: از ابتدای امسال، یک میلیون و چهارصد هزار نفر از اتباع غیر مجاز کشور طرد شدند/ از هفته جاری مرحله دوم طرد اتباع آغاز می‌شود فرمانده کل سپاه: در جنگ ۱۲ روزه توانستیم دشمنی را که آمده بود نظام را به زانو در آورد، به زانو در بیاوریم احراز شهادت تمام هزار و ۶۴ تن شهید جنگ ۱۲ روزه/ بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ نفر مجروح شدند جانشین فرمانده کل سپاه: تلفن‌های همراه هوشمند یکی از ابزار‌های مهم دشمن در ردیابی و نقطه‌یابی افراد هستند؛ سامانه‌های موشکی و پهپادی اغلب بر همین فرکانس‌ها تنظیم می‌شوند پیام رهبر انقلاب در پی قهرمانی مقتدرانه تیم ملی کشتی فرنگی ایران در جهان: کار شما و برادرانتان در کشتی آزاد، ملت را شادمان و کشور را آبرومند کرد سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به نیویورک با هیأت همراه محدود/ تأکید بر کاهش هزینه‌ها حقوق نمایندگان مجلس چقدر است؟ پزشکیان: با اسنپ‌بک نمی‌توان جلوی ما را گرفت واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود

خبرنگار روس بازداشت شده آزاد شد

سفارت روسیه در تهران از آزادی یولیا یوزیک خبرنگار بازداشتی این کشور خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 10
کد خبر: ۲۴۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بازداشت یک خبرنگار روس به نام یولیا یوزیک در طول روزهای گذشته با ابهام های متعددی همراه بود. در ابتدا رسانه های خبری جاسوسی برای اسرائیل را دلیل بازداشت این روزنامه نگار عنوان کرده بودند. سفارت روسیه در تهران در همان بازه خبر داد که یک روزنامه‌نگار این کشور به جرم جاسوسی برای اسرائیل توسط نهادهای امنیتی ایران بازداشت شده است.

 

اما چندی بعد علی ربیعی سخنگوی دولت دلیل دیگری را برای بازداشت این خبرنگار عنوان کرد. وی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت خبرنگار روس بازداشت شده در تهران گفت: پرونده این خبرنگار خانوم مربوط به معاونت ضد جاسوسی نبوده مربوط به تخلفات پیرامون ویزای ایشان بوده و به سرعت هم رسیدگی می‌شود.

 

حال اما سفارت روسیه در خبری جدید مدعی آزادی یولیا یوزیک شده است. در بیانیه سفارت روسیه در تهران تاکید شده است که «در نتیجه تلاش‌های مشترک وزارت خارجه روسیه و سفارت روسیه در تهران، مقام‌های جمهوری اسلامی ایران تصمیم به آزادی یولیا یوزیک، شهروند روسی، گرفتند.»

 

این بیانیه اعلام کرده است که یولیا یوزیک، خبرنگار روسی، پس از آزادی بلافاصله در ساعات اولیه بامداد پنج‌شنبه هجدهم مهر(دهم اکتبر)، با پرواز هواپیمایی روسیه، تهران را به مقصد مسکو ترک کرده است.

 

آندری گاننکو ، وابسته مطبوعاتی سفارت روسیه در تهران در خصوص وضعیت یولیا یوزیک پس از آزادی به خبرگزاری تاس گفته است که حال این خبرنگار روس «خوب» است.آندری گاننکو اضافه کرده است: او سالم و سلامت است.

 

مهدی سنایی سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو، روز شنبه سیزدهم مهر، با حضور در وزارت خارجه روسیه، گفت: «بازداشت این خبرنگار برای روشن شدن چند مورد بوده و به‌زودی آزاد می‌شود.»

 

همان روز، عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی، درباره بازداشت این خبرنگار روس، با تاکید براین‌که «یولیا یوزیک به‌زودی آزاد می‌شود»، گفت: «ایشان به‌دلیل ادای برخی توضیحات بازداشت شده بود و به‌زودی آزاد خواهد شد.»

ارسال نظر
آخرین اخبار