محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

خبرنگار روس بازداشت شده آزاد شد

خبرنگار روس بازداشت شده آزاد شد سفارت روسیه در تهران از آزادی یولیا یوزیک خبرنگار بازداشتی این کشور خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 10
کد خبر: ۲۴۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بازداشت یک خبرنگار روس به نام یولیا یوزیک در طول روزهای گذشته با ابهام های متعددی همراه بود. در ابتدا رسانه های خبری جاسوسی برای اسرائیل را دلیل بازداشت این روزنامه نگار عنوان کرده بودند. سفارت روسیه در تهران در همان بازه خبر داد که یک روزنامه‌نگار این کشور به جرم جاسوسی برای اسرائیل توسط نهادهای امنیتی ایران بازداشت شده است.

 

اما چندی بعد علی ربیعی سخنگوی دولت دلیل دیگری را برای بازداشت این خبرنگار عنوان کرد. وی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت خبرنگار روس بازداشت شده در تهران گفت: پرونده این خبرنگار خانوم مربوط به معاونت ضد جاسوسی نبوده مربوط به تخلفات پیرامون ویزای ایشان بوده و به سرعت هم رسیدگی می‌شود.

 

حال اما سفارت روسیه در خبری جدید مدعی آزادی یولیا یوزیک شده است. در بیانیه سفارت روسیه در تهران تاکید شده است که «در نتیجه تلاش‌های مشترک وزارت خارجه روسیه و سفارت روسیه در تهران، مقام‌های جمهوری اسلامی ایران تصمیم به آزادی یولیا یوزیک، شهروند روسی، گرفتند.»

 

این بیانیه اعلام کرده است که یولیا یوزیک، خبرنگار روسی، پس از آزادی بلافاصله در ساعات اولیه بامداد پنج‌شنبه هجدهم مهر(دهم اکتبر)، با پرواز هواپیمایی روسیه، تهران را به مقصد مسکو ترک کرده است.

 

آندری گاننکو ، وابسته مطبوعاتی سفارت روسیه در تهران در خصوص وضعیت یولیا یوزیک پس از آزادی به خبرگزاری تاس گفته است که حال این خبرنگار روس «خوب» است.آندری گاننکو اضافه کرده است: او سالم و سلامت است.

 

مهدی سنایی سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو، روز شنبه سیزدهم مهر، با حضور در وزارت خارجه روسیه، گفت: «بازداشت این خبرنگار برای روشن شدن چند مورد بوده و به‌زودی آزاد می‌شود.»

 

همان روز، عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی، درباره بازداشت این خبرنگار روس، با تاکید براین‌که «یولیا یوزیک به‌زودی آزاد می‌شود»، گفت: «ایشان به‌دلیل ادای برخی توضیحات بازداشت شده بود و به‌زودی آزاد خواهد شد.»

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار