عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

بلینکن از آمادگی آمریکا برای کمک به تل آویو در زمینه آزادی «گروگان‌ها» خبر داد

وزیر خارجه آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از آمادگی واشنگتن برای کمک به آزادی اسرای تحت کنترل حماس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 10
کد خبر: ۲۰۷۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه آمریکا از رایزنی تلفنی «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا و «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در شامگاه دوشنبه خبر داد.

وزارت خارجه آمریکا گفته این مکالمه تلفنی در راستای حمایت از اسرائیل در دفاع از خود در برابر حملات نیروهای حماس انجام شده است.

براساس گزارش شبکه سی ان ان، بلینکن ضمن ابراز همدردی با صهیونیستها بر تلاشهای آمریکا برای آزادی گروگانهای اسرائیلی که به دست نیروهای حماس اسیر شده‌اند تاکید کرد.

طبق گفته مقامات صهیونیستی، رزمندگان مقاومت حماس بیش از 100 نفر را اسیر کرده‌اند که در میان آنها اتباعی از برزیل، مکزیک و دیگر کشورها حضور دارند و جو بایدن رئیس جمهور آمریکا نیز گفته احتمال اینکه اتباع آمریکایی نیز در میان آنها باشند وجود دارند.

سی ان ان افزود: وزیر خارجه آمریکا همچنین با کاترین کولنا وزیر خارجه فرانسه گفت‌وگو کرده و از تلاشهای پاریس و بروکسل در زمینه اهداف غربی در برابر خشونتهای حماس تقدیر کرده است.

««ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام گفته در حملات هوایی شب گذشته و امروز به منطقه غزه، چهار نفر از اسرای دشمن صهیونیستی کشته شدند.

او همچنین گفت که در کنار اسرای صهیونیستی، نگهبانان فلسطینی آن‌ها نیز در این حملات به شهادت رسیده‌اند. هنوز آمار دقیق صهیونیست‌هایی که نیروهای مقاومت توانسته‌اند به اسارت بگیرند مشخص نیست، برخی منابع تا ۲۵۳ نفر نیز ذکر کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده