هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

حمایت رئیس‌جمهور برزیل از ملت فلسطین

حمایت رئیس‌جمهور برزیل از ملت فلسطین رئیس جمهور برزیل بر حمایت کشورش از فلسطین و لزوم بازشدن گذرگاه‌های انسانی در نوار غزه تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، «لوییز ایناسیو لولا داسیلوا» رئیس جمهور برزیل در تماس تلفنی خود با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بر حمایت کشورش از ملت فلسطین تاکید کرد.

 

وی در جریان این گفتگو تلفنی تصریح کرد که باید گذرگاه انسانی برای عبور مردم فلسطین باز شود. داسیلوا بر حمایت کشورش از روند به رسمیت شناختن کشور فلسطین تاکید کرد.

 

رئیس جمهور برزیل همچنین نسبت به اوضاع غیرنظامیان در غزه و محاصره اعمال شده بر ساکنان این منطقه و ممانعت از ارسال کمک‌های بشردوستانه ابراز نگرانی کرد.

 

داسیلوا بیان کرد: بی گناهان در نوار غزه نمی‌توانند تاوان بدهند. بررسی راهکار سیاسی و تحقق صلح در منطقه بسیار مهم است. برزیل آمادگی کمک به این روند را دارد.

 

روز گذشته نیز سیریل رامافوسا، رئیس جمهور آفریقای جنوبی ضمن حمایت از مردم فلسطین، اعلام کرد که آنان علیه اشغالگران مبارزه می‌کنند.

 

همچنین سامح شکری، وزیر امور خارجه مصر در نشست خبری مشترک با هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه در قاهره گفت: ما دیدگاه مشترکی با ترکیه در مورد اهمیت تلاش برای غلبه بر تبعات جدی انسانی درگیری‌های جاری بر فلسطینیان داریم.

 

وزیر امور خارجه مصر با یادآوری حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، افزود: تغییر درگیری به سمت عملیات نظامی به این دلیل به وجود آمد که حقوق مشروع مردم فلسطین محقق نمی‌شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار