سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

بورل: قطع آب، غذا و برقِ غزه نقض قوانین بین‌المللی است

بورل: قطع آب، غذا و برقِ غزه نقض قوانین بین‌المللی است مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که قطع آب، برق و غذا علیه نوار غزه نقض قوانین بین‌المللی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۸۰۰۲
به گزارش راهبرد معاصر، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بعد از پایان نشست وزرای خارجه این سازمان درباره مساله فلسطین در جمع خبر نگاران، رژیم صهیونیستی را به نقض قوانین بین المللی متهم کرد.
 
براساس گزارش رمیکس نیوز، بورل گفت: اسرائیل با قطع آب، برق و غذا علیه نوار غزه در حال نقض قوانین بین المللی است.
 
وی همچنین تاکید کرد که بیشتر اعضای اتحادیه اروپا طرح تعلیق کمکهای مالی این اتحادیه به تشکیلات خودگردان فلسطینی را رد کرده‌اند. بورل در این زمینه گفت: فقط دو یا سه عضو اتحادیه اروپا تمایل به تعلیق کمکهای اتحادیه به فلسطین را داشتند. بنابراین تنها بازنگری در کمکها مورد نیاز است نه تعلیق کامل کمکهای مالی.
 
وی در عین حال تاکید کرد که اتحادیه اروپا باید سرعت کمکهای بشردوستانه برای این تراژدی را افزایش دهد.
 
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از این نشست نیز گفته بود که این اتحادیه با حصر کامل غزه مخالف است.
 
منابع خبری شامگاه دوشنبه اعلام کردند که رژیم صهیونیستی به طور کامل آب فلسطینیان در نوار غزه را قطع کرده است. «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از دستور خود برای محاصره کامل منطقه غزه خبر داده و گفته طبق دستور او نباید هیچ آب و برق و سوختی وارد این منطقه شود.
 
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه اظهارات خود گفت: بعضی از پاسخهای اسرائیل به اقدامات حماس، نقض قوانین بین‌المللی محسوب می‌شود زیرا حملات فزاینده اسرائیل منجر به مرگ صدها غیرنظامی از جمله کودکان می‌شود.
 
وی در عین حال باز هم از حق رژیم صهیونیستی برای دفاع از خود تاکید کرد اما گفت که این دفاع باید براساس قوانین بین‌المللی باشد!
 
منابع رسانه‌ای بین‌المللی امروز چهارشنبه از نوار غزه خبر داده اند که سوخت مورد نیاز تنها نیروگاه تامین برق این منطقه در محاصره فلسطینی، در حال به پایان رسیدن است.
 
هشدار درباره رو به اتمام بودن سوخت تنها نیروگاه تامین برق نوار غزه در حالی مطرح شده که به دنبال عملیات «طوفان الاقصی»، حملات شدید هوایی و بمباران‌های این منطقه تحت محاصره فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی ادامه دارد.
 
مقام‌های رژیم صهیونیستی در راستای تشدید همه جانبه فشارها علیه فلسطینیان اعلام کردند که این رژیم مرز «رفح» را کاملا بسته است و دیگر اجازه ورود کاروان امدادهای غذایی و بشردوستانه به غزه را نمی‌دهد.
 
این شرایط نوار غزه و غیرنظامیان آن را در آستانه یک تراژدی انسانی قرار داده است.
 
پایان پیام/م
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار