دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

فرانسه: جنایت باکو بدون مجازات نمی‌ماند

وزیر خارجه فرانسه جمهوری آذربایجان را به اقدام نظام‌مند در بیرون راندن هزاران ارامنه از قره باغ متهم کرد و گفت، این اقدام باکو بدون مجازارت نخواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۸۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزیر خارجه فرانسه بار دیگر جمهوری آذربایجان را به اقدام نظام‌مند در بیرون راندن هزاران ارامنه از قره باغ متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری «نیوز آرمنیا»، «کاترین کولونا» وزیر امور خارجه فرانسه در سنای این کشور گفت که جمهوری آذربایجان مهاجرت بیش از ۱۰۰۰۰۰ ارمنی از قره باغ را برنامه ریزی و سازماندهی کرد.

بر اساس این گزارش، فرانسه از حامیان ارمنستان است و بار‌ها به جمهوری آذربایجان نسبت به نقض تمامیت ارضی ارمنستان هشدار داده است. فرانسه در ادامه حمایت از ارمنستان قصد دارد در استان سیونیک (هم مرز با ایران) کنسولگری افتتاح کند.

کولونا گفت: «مهم نیست که جمهوری آذربایجان چگونه می‌خواهد وضعیت را به تصویر بکشد. این کشور مهاجرت بیش از ۱۰۰۰۰۰ ارمنی از قره باغ را برنامه ریزی و سازماندهی کرد. این جنایتی است که بدون مجازات نمی‌ماند.»

در ادامه تنش بین باکو و پاریس، رئیس جمهور جمهوری آذربایجان با انتقاد از حمایت فرانسه از ارمنستان گفت، یک و نیم میلیون الجزایری توسط فرانسه فقط به این دلیل که الجزایری و مسلمان بودند نابود شدند، این یک نسل کشی است.

«الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان روز چهارشنبه در خصوص حمایت فرانسه از ارمنستان و تلاش برای میانجیگری این کشور گفت: «ما به چنین میانجیگری نیاز نداریم. از طرف فرانسه شاهد نقض فاحش کنایه‌های کثیف، تحریکات و دروغ‌ها و از سوی دیگر تلاش برای ارائه میانجیگری هستیم که باهم نمی‌گنجند.»

وزیر امور خارجه فرانسه اخیرا اعلام کرد، کشورش با انعقاد قرارداد‌هایی با ارمنستان بر سر تحویل تجهیزات نظامی به ایروان موافقت کرده است. /فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار