اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

فرانسه: جنایت باکو بدون مجازات نمی‌ماند

فرانسه: جنایت باکو بدون مجازات نمی‌ماند وزیر خارجه فرانسه جمهوری آذربایجان را به اقدام نظام‌مند در بیرون راندن هزاران ارامنه از قره باغ متهم کرد و گفت، این اقدام باکو بدون مجازارت نخواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۸۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزیر خارجه فرانسه بار دیگر جمهوری آذربایجان را به اقدام نظام‌مند در بیرون راندن هزاران ارامنه از قره باغ متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری «نیوز آرمنیا»، «کاترین کولونا» وزیر امور خارجه فرانسه در سنای این کشور گفت که جمهوری آذربایجان مهاجرت بیش از ۱۰۰۰۰۰ ارمنی از قره باغ را برنامه ریزی و سازماندهی کرد.

بر اساس این گزارش، فرانسه از حامیان ارمنستان است و بار‌ها به جمهوری آذربایجان نسبت به نقض تمامیت ارضی ارمنستان هشدار داده است. فرانسه در ادامه حمایت از ارمنستان قصد دارد در استان سیونیک (هم مرز با ایران) کنسولگری افتتاح کند.

کولونا گفت: «مهم نیست که جمهوری آذربایجان چگونه می‌خواهد وضعیت را به تصویر بکشد. این کشور مهاجرت بیش از ۱۰۰۰۰۰ ارمنی از قره باغ را برنامه ریزی و سازماندهی کرد. این جنایتی است که بدون مجازات نمی‌ماند.»

در ادامه تنش بین باکو و پاریس، رئیس جمهور جمهوری آذربایجان با انتقاد از حمایت فرانسه از ارمنستان گفت، یک و نیم میلیون الجزایری توسط فرانسه فقط به این دلیل که الجزایری و مسلمان بودند نابود شدند، این یک نسل کشی است.

«الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان روز چهارشنبه در خصوص حمایت فرانسه از ارمنستان و تلاش برای میانجیگری این کشور گفت: «ما به چنین میانجیگری نیاز نداریم. از طرف فرانسه شاهد نقض فاحش کنایه‌های کثیف، تحریکات و دروغ‌ها و از سوی دیگر تلاش برای ارائه میانجیگری هستیم که باهم نمی‌گنجند.»

وزیر امور خارجه فرانسه اخیرا اعلام کرد، کشورش با انعقاد قرارداد‌هایی با ارمنستان بر سر تحویل تجهیزات نظامی به ایروان موافقت کرده است. /فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار