کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

بن‌سلمان: در حمایت از آرمان فلسطین، استوار هستیم

ولی‌عهد سعودی ضمن ابراز نگرانی درباره وخامت اوضاع انسانی در نوار غزه، گفت که ریاض در حال تلاش برای برقراری ارتباط با همه طرف‌های بین‌المللی و منطقه‌ای برای توقف درگیری‌ها است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 12
کد خبر: ۲۰۸۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی بامداد پنجشنبه گفت: «موضع عربستان نسبت به حمایت از تلاش‌ها برای دستیابی به صلح جامع و عادلانه استوار است».

بن‌سلمان با بیان اینکه ریاض همواره از آرمان فلسطین حمایت می‌کند، توضیح داد: «ما عمیقاً نگران وخیم‌بودن شرایط انسانی در غزه و آسیب رسیدن به جان غیرنظامیان هستیم».

وی در ادامه بر لزوم رعایت قوانین بین‌المللی بشردوستانه و همچنین موضع عربستان سعودی در مخالفت با هدف قرار دادن غیرنظامیان به هر شکلی تاکید کرد.

ولی‌عهد سعودی همچنین گفت که ریاض در حال تلاش برای برقراری ارتباط با همه طرف‌های بین‌المللی و منطقه‌ای برای توقف درگیری‌ها در غزه است.

بعد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در روز شنبه که منجر به هلاکت حداقل ۱۳۰۰ صهیونیست و زخمی شدن ۲۵۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

«یوآو گالانت» وزیر جنگ تل‌آویو با دستور اعمال محاصره همه‌جانبه علیه نوار غزه، ورود هرگونه غذا، دارو، سوخت، برق و حتی آب به این منطقه را ممنوع کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر