پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

نتانیاهو خواستار تحریم حامیان حماس شد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ضمن تهدید به انجام حملات جنایتکارانه بیشتر علیه نوار غزه، خواستار تحریم کشورهایی که پناهگاه و حامی حماس هستند شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی که از ابتدای دوران حکمرانی‌اش در تل‌آویو این‌چنین از عملیات گروه‌های مقاومت فلسطینی غافلگیر نشده بود، خواستار تحریم حامیان حماس شد.

 

در حالی که تل‌آویو از حامیان اصلی گروه تروریستی داعش محسوب می‌شود،‌اما نتانیاهو با یاوه‌گویی و تشبیه حماس به داعش، گفت: «باید تحریم‌هایی علیه کشورهایی که پناهگاه و حامی حماس هستند، اعمال شود».

 

به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، نتانیاهو در دیدار با «اورسولا فون در‌لاین» رئیس کمیسیون اروپا ادعا کرد: «این خط مقدم بین تمدن و بربریت است و ما باید اطمینان حاصل کنیم که هیچگس با وحشی‌ها رو به رو نمی‌شود».

 

وی همچنین در ادامه حملات جنایتکارانه و بزدلانه به کودکان و زنان فلسطینی در نوار غزه، به آنها هشدار داد: «برای آنچه در راه است آماده شوید».

 

بعد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در روز شنبه قبل که منجر به هلاکت حداقل ۱۵۰۰ صهیونیست و زخمی شدن ۳۴۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

 

«یوآو گالانت» وزیر جنگ تل‌آویو با دستور اعمال محاصره همه‌جانبه علیه نوار غزه، ورود هرگونه غذا، دارو، سوخت، برق و حتی آب به این منطقه را ممنوع کرد.

 

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه بامداد یکشنبه اعلام کرد که بر اثر حملات جنایتکارانه رژیم کودک‌کُش صهیونیستی، تاکنون ۲۲۲۸ فلسطینی به شهادت رسیده و ۸۷۴۴ نفر نیز مجروح شده‌اند./ فارس

ارسال نظر