موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها یکطرفه شدن جاده چالوس از ساعت ۱۲ امروز رگبار باران و وزش باد در برخی استان‌ها/دما در نیمه شرقی کاهش می‌یابد وضعیت آب‌ و هوا و جاده‌ها، امروز ۶ فروردین ۱۴۰۴؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و آزاد راه تهران - شمال جانشین فرمانده انتظامی: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک است و جرم محسوب می‌شود مقام‌های بهداشتی: میزان ابتلا به سل پس از همه‌گیری کووید به شکل نگران‌کننده‌ای افزایش یافته است توقف سفر‌های دریایی؛ تردد مسافری به هرمز و قشم ممنوع شد پیش‌بینی وضعیت هوا طی چند روز آینده افزایش تلفات جاده‌ای در نوروز؛ ۳۳۴ فوتی و بیش از ۸۳۰۰ مجروح ساعت کاری ادارات و بانک‌ها از ۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد هواشناسی ایران ۵ فروردین؛ هشدار بارش‌های رگباری و کاهش دما در ۸ استان شرایط جدید رتبه‌بندی مدارس / برنامه ارتقای کیفیت مدارس بارش باران و رعد و برق در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور تمدید محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا ۱۶ فروردین کدام استان‌ها بیش‌ترین مسافران نوروزی را دارند؟

پیشنهاد وزیر آموزش و پرورش برای مدارس جهان اسلام

وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به وزرای آموزش و پرورش کشور‌های اسلامی، آنان را به حمایت از دانش‌آموزان بیگناه فلسطینی فرا خواند و پیشنهاد کرد زنگ «ندای مظلومیت» به نشانه حمایت از دانش آموزان بیگناه فلسطینی در تمام مدارس جهان اسلام به صدا درآید. ­
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۴۵۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر رضامراد صحرایی در این نامه ضمن تاکید بر اینکه در آیین مسلمانی ما نه ظالم بودن پسندیده است و نه مظلوم بودن، در ادامه این نامه با اشاره به اینکه نخستین و مهمترین مسأله جهان اسلام و کشور‌های اسلامی فلسطین است، خاطرنشان کرد: جهان اسلام با وجود تمام شرارت‌های آمریکا و رژیم اسرائیل، هیچ گاه از حمایت و پشتیبانی مظلومان فلسطین دست برنداشته چرا که معتقد است مردم فلسطین دارای هویتی دیرینه و کهن بوده و مانند سایر ملل جهان از حق تعیین سرنوشت خود برخوردارند.

وی افزود: جهان اسلام رژیم اسرائیل را غاصب، جعلی و نامشروع می‌داند.

صحرایی همچنین تاکید کرد: ملت مظلوم فلسطین در مقطع کنونی شرایط خوبی ندارند و تنها انسجام و همبستگی جهان اسلام و پشتیبانی مردمان آزاده جهان می‌تواند زمینه سازر‌هایی همیشگی این کشور از یوغ اسارت و شرارت اسرائیل و بازگشت تمامی آوارگان فلسطینی به موطن خود شود.

وزیر آموزش و پرورش در این نامه توجهات وزرای کشور‌های اسلامی را به اقدامات مردم فلسطین در این برهه از زمان جلب کرد که با راه اندازی طوفانی نشأت گرفته از نیروی عظیم تعالیم اسلام و انگیزه و ایمان قوی، فصل جدیدی از مبارزه با ظلم و اشغالگری رژیم اسرائیل را آغاز کرده است.

رضا مراد صحرایی با اشاره به وضعیت دانش آموزان مظلوم فلسطین که به جای حضور در مدرسه، آماج وحشیانه‌ترین بمباران‌ها با سلاح‌های نامتعارف قرار گرفته‌اند، از وزرای آموزش و پرورش کشور‌های اسلامی درخواست کرد تا به نشانه حمایت از دانش آموزان بیگناه فلسطینی زنگ «ندای مظلومیت» این عزیزان را در تمام مدارس جهان اسلام به صدا در آورند و پویش یاری رسانی به آنان را در سراسر کشور خود راه اندازی کنند و هر اقدامی که باعث افزایش قدرت مقاومت در برابر صهیونیزم جهانی می‌شود را در دستور کار قرار دهند. / ایسنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States of America
۰۹:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۳
0
0
بزار یه فکری به حال آشفته آموزش وپرورش خودش کنه بعد به بقیه کشورها پیشنهاد بده
آخرین اخبار