دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

انهدام باند قاچاق سلاح در غرب کشور / کشف ۴۰ قبضه کلت کمری

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از انهدام یک باند قاچاق سلاح به همراه کشف و ضبط ۴۰ قبضه کلت کمری و هزار فشنگ جنگی از این باند خبرداد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 08
کد خبر: ۲۱۲۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا کریمی ۱۷ آبان در جمع خبرنگاران، با اعلام این خبر اظهار کرد: با رصد دقیق و هشیارانه پلیس اطلاعات و امنیت نیروی انتظامی استان یک باند قاچاق سلاح در کرمانشاه شناسایی و متلاشی شد.

وی افزود: از این باند ۴۰ قبضه سلاح کلت کمری به همراه هزار فشنگ جنگی کشف و ضبط شده است. این محموله سلاح قاچاق قرار بود که به دو استان در مرکز کشور منتقل شد و در آنجا توزیع شود.

کریمی متذکرشد: این باند پنج نفر بودند که همگی آن‌ها دستگیر و با صدور قرار بازداشت راهی زندان شدند.

به گفته این مقام قضاییْ دو دستگاه خودرو متهمان نیز توقیف شده است.

وی در پایان با تاکید براینکه امنیت و آسایش مردم خط قرمز دستگاه قضایی است، اعلام کرد: با کسانی که بخواهند امنیت مردم را خدشه دار کنند و ترس و وحشت را در جامعه بوجود آورند، بشدت برخورد خواهد شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر