ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

رونمایی از هدف بلندپروازانه‌ رونالدو

فوق‌ستاره پرتغالی تیم فوتبال النصر پس از زدن ۲ گل در پیروزی تیم ملی کشورش برابر اسلواکی، از هدف جدید و رویایی‌اش پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۴۶۳

به گزاش راهبرد معاصر؛ تیم ملی پرتغال دیشب در ادامه رقابت‌های انتخابی جام ملت‌های اروپا برابر اسلواکی به برتری ۳ بر ۲ رسید و کریستیانو رونالدو ۲ گل از سه گل پرتغال را به ثمر رساند.

رونالدو با به ثمر رساندن این ۲ گل، تعداد گل‌های ملی‌اش را به عدد ۱۲۵ و تعداد گل‌های بین‌المللی‌ خود را به عدد ۸۵۷ گل رساند تا آمارش را دست‌نیافتنی‎‌تر کند.

با این حال رونالدو که بهمن سال گذشته ۳۸ ساله شد، قصد ندارد کفش‌هایش را آویزان کند، در ازای هدف بلندپروازانه‌ای قصد دارد تعداد گل‌هایش را به عدد ۱۰۰۰ برساند.

 رونالدو درباره هدفش گفت: بسیار سخت خواهد بود، اما این به طرز فکر و انگیزه من مربوط می‌شود. اگر از نظر فیزیکی، پاهایم یاری کنند، می‌توانم به این هدف برسم. برای رسیدن به ۱۰۰۰، ابتدا باید به ۹۰۰ برسم. فکر می‌کنم به آنجا برسم.

با توجه به این صحبت‌‎ها به نظر می‌رسد برنده پنج توپ طلا در آینده‌ای نزدیک برنامه‌ای برای خداحافظی ندارد. با توجه به این شرایط رونالدو باید در جام ملت‌های تابستان سال آینده و همچنین جام جهانی ۲۰۲۶ که قرار است به میزبانی مشترک آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار شود، حضور خواهد داشت.

رونالدو که در این فصل روند ایده‌آلی داشته و تا اینجای فصل ۱۱ گل به ثمر رسانده، تمایل خود را برای تمدید قرارداد با النصر تا سال ۲۰۲۷ ابراز کرده است.

مرد پرتغالی که این روزها در اردوی تیم ملی کشورش به سر می‌برد، خود را برای رویارویی با بوسنی که دوشنبه‌شب برگزار می‌شود، مهیا می‌کند./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار