علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

قدردانی «هنیه» از حمایت‌های ایران از فلسطین

قدردانی «هنیه» از حمایت‌های ایران از فلسطین رئیس دفتر سیاسی حماس در دیدار با امیرعبداللهیان در دوحه ضمن قدردانی از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از فلسطین، برگزاری نشست مقامات عالی سازمان همکاری اسلامی را بسیار مهم خواند و گفت: انتظار داریم که شاهد حمایت قوی جهان اسلام از ملت فلسطین باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در رأس هیأتی و در چهارمین سفرش به منطقه در پی تحولات اخیر در فلسطین اشغالی و جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه در دوحه پایتخت قطر حضور دارد شامگاه شنبه با اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و تعدادی از رهبران این جنبش در دفتر حماس در دوحه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در این دیدار آخرین تحولات فلسطین و غزه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

وزیر امور خارجه در این دیدار با بیان اینکه مسئله فلسطین همانند قبل مهمترین موضوع جهان اسلام است، گفت: حمایت از فلسطین یک مسئولیت دینی، انسانی و اخلاقی است و امروز بیش از گذشته می‌بایست همه مسلمانان و مؤمنان و انسانهای آزاده در کنار فلسطین و ملت مظلوم آن باشند.

 

وی با تبریک پیروزی های مقاومت ملت فلسطین، افزود: حجم جنایات جنگی صهیونیست‌ها علیه مردم غزه بالاست، چون ضربه‌ای از ملت فلسطین دریافت کردند که بی سابقه بوده است.

 

امیرعبداللهیان به تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران در رایزنی‌های منطقه‌ای و بین‌المللی بمنظور توقف حملات وحشیانه صهیونیست‌ها علیه مردم مظلوم غزه اشاره کرد و گفت: ما در این ایام در راستای حمایت از مردم غزه در مقابل جنایات جنگی رژیم صهیونیستی، پیشنهاد برگزاری اجلاس فوق العاده وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی را مطرح کردیم و به تلاش‌ها و پیگیری‌های خود ادامه خواهیم داد و از هر ابتکار عمل کشورهای اسلامی در حمایت از ملت فلسطین حمایت می‌کنیم.
این دیپلمات عالیرتبه ایرانی همچنین با اشاره به اقدام خودجوش ملت فلسطین در طراحی و اجرای عملیات طوفان الاقصی گفت: به اعتراف بسیاری از صاحب‌نظران، طوفان الاقصی نشان داد که برخلاف تصور غلط برخی‌ها، فلسطین زنده است و روند عادی سازی روابط برخی کشورها نمی‌تواند خللی در اراده محکم ملت فلسطین در پیگیری حقوق طبیعی، انسانی و قانونی آنان ایجاد کند.


امیرعبداللهیان در این دیدار اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران هیچگاه از اصول و ارزش‌های خود در حمایت از ملت فلسطین کوتاه نخواهد آمد.


وی عملیات طوفان الاقصی را واکنش طبیعی ملت فلسطین نسبت به جنایات مستمر و اقدامات تحریک آمیز دولت افراطی نتانیاهو خصوصا تعرض مکرر صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی خواند و تصریح کرد: اگر جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه ادامه یابد، هر احتمالی در منطقه وارد است و جمهوری اسلامی ایران به تلاش‌های خود برای توقف جنایات جنگی صهیونیستها ادامه خواهد داد.

 

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس نیز با ابلاغ سلام خود به رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور و نیز ملت ایران و تشکر از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از فلسطین گفت: برگزاری نشست مقامات عالی سازمان همکاری اسلامی بسیار مهم است و انتظار داریم که شاهد حمایت قوی جهان اسلام از ملت فلسطین باشیم.


هنیه افزود: دشمن صهیونیستی دهه‌های متمادی مرتکب جرم و جنایت های بسیاری علیه ملت مظلوم فلسطین شده و در ماه‌های اخیر نیز هتک حرمت های زیادی علیه مسجد الاقصی انجام داد و عملیات طوفان الاقصی واکنشی طبیعی به این اقدامات و جسارتها بود.

 

وی با بیان اینکه عملیات طوفان الاقصی یک ضربه و شکست استراتژیک بر رژیم صهیونیستی وارد کرد و کشتار و جنایات آنها در غزه نشان دهنده درماندگی و آشفتگی آنهاست، افزود: برغم جنایت جنگی، کشتارهای وحشیانه و کور، تخریب منازل، مساجد، بیمارستان‌ها و اماکن عمومی، اما مقاومت فلسطین مقتدر و توانمند است.


به گزارش فارس امیرعبداللهیان در پی تحولات اخیر در منطقه غرب آسیا و جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم غزه برای رایزنی با مقامات عراق، سوریه و لبنان به این کشورها سفر و با مقامات این کشورها دیدار و گفت‌وگو کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار