انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم

قسام با حملات راکتی تل‌آویو را در هم کوبید

گردان‌های القسام شاخه نظامی جنبش حماس خبر داد که در پاسخ به کشتار‌های صهیونیستها، تل‌آویو را با راکت هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۶۴۰
قسام با حملات راکتی تل‌آویو را در هم کوبید

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه عملیات مقاومت فلسطین موسوم به طوفان الاقصی، بار دیگر شهر تل‌آویو هدف حملات راکتی قرار گرفت.

گردان‌های القسام –شاخه نظامی جنبش حماس- خبر داد که در پاسخ به کشتار‌های صهیونیستها، تل‌آویو را با راکت هدف قرار داده است.

پس از حملات موشکی و راکتی ساعاتی پیش از جنوب لبنان به سمت شهرک‌های اسرائیلی، منابع خبری ساعاتی قبل گزارش دادند که تیراندازی‌های شدیدی در مناطق مرزی لبنان و فلسطین اشغالی صورت گرفت.

منابع خبری اسرائیلی با بیان اینکه نظامیان اسرائیلی روز سختی را در شمال فلسطین پشت سر گذاشته‌اند، خبر دادند که نقطه ثقل درگیری‌ها در نزدیکی شهر «کریات شمونا» است.

مسئولان صهیونیستی از ساکنان این منطقه و الجیل خواسته‌اند که وارد پناهگاه‌ها شوند. برخی از منابع اسرائیلی می‌گویند که شماری از نیرو‌های مقاومت موفق شده‌اند در این منطقه نفوذ کنند.

نظامیان اسرائیلی هم که یارای مقابله با نیرو‌های مقاومت را ندارند، به صورت مکرر منازل غیر نظامیان را بمباران می‌کنند. وزارت بهداشت فلسطین شامگاه امروز اعلام کرد که تعداد شهدای تجاوز صهیونیست‌ها به غزه به ۲۶۷۰ شهید و بیش از ۹۶۰۰ مجروح رسیده است.

ساعتی پیش نیز «مارتین گریفیتس» معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه هشدار داد که شبح مرگ بر غزه سایه افکنده است و هزاران نفر در نوار غزه بدون برق، غذا و دارو به کام مرگ کشانده خواهند شد.

«می الکیله» وزیر بهداشت فلسطین گفت که در جریان تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه برای هشتمین روز متوالی، ۲۸ نفر از کارکنان بخش بهداشت شهید و ده‌ها نفر زخمی شدند.

الکیله در بیانیه مطبوعاتی خود افزود: ۱۵ مرکز درمانی در اثر بمباران آسیب دیدند، بیمارستان بیت حانون و بیمارستان کودکان الدره ارائه خدمات را متوقف کردند؛ ۲۳ آمبولانس آسیب دیده و از کار بازماندند.

وزیر بهداشت فلسطین مجدداً از جامعه بین‌المللی، سازمان ملل متحد و سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشری و بشردوستانه درخواست کرد تا از بیمارستان‌ها، مراکز درمانی، آمبولانس‌ها، پرسنل بهداشتی و بیماران و مجروحانی که هر روز در معرض بمباران‌های رژیم صهیونیستی قرار می‌گیرند، فوراً حمایت فوری کنند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار