آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های انسانی به غزه

خبرنگار شبکه روسی «راشاتودی» از گذرگاه رفح در مرز مصر و نوار غزه گزارش داد که رژیم تروریست صهیونیستی همچنان مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، درخواست‌های مکرر سازمان‌های جهانی و کشورهای مختلف از رژیم موقت صهیونیستی برای رفع محاصره کامل نوار غزه، حجم زیادی از کمک‌های بشردوستانه منتظر مجوز ورود هستند.

 

خبرنگار شبکه روسی «راشاتودی» امروز (دوشنبه) از گذرگاه رفح در مرز مصر و نوار غزه گزارش داد که رژیم تروریست صهیونیستی همچنان مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه می‌شود.

 

خبرنگار راشاتودی به نقل از منابع دخیل در روند میانجی‌گری بین رژیم کودک‌کُش صهیونیستی و مسئولان فلسطینی خبر داد که باوجد انتشار اخباری مبنی بر حصول توافق آتش‌بس و ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه، اما گذرگاه رفح همچنان مسدود است.

 

این منابع به راشاتودی گفتند که این گذرگاه برای مدت کوتاهی فقط برای خروج اتباع خارجی باز بود ولی زمانی که فلسطینی‌های وحشت‌زده سعی کردند از نوار غزه بگریزند، مسئولان مصری مرز را بسته‌اند.

 

تصاویر منتشرشده از گذرگاه رفح نشان می‌دهد که حدود ۱۰۰ کامیون با هزار تن کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به نوار غزه از خاک مصر هستند.

 

پیش از این، خبرگزاری «رویترز» به نقل از دو منبع امنیتی مصر مدعی شده بود که توافقی در خصوص آتش‌بس موقت در نوار غزه بین آمریکا، رژیم صهیونیستی و مصر حاصل شده است./ فارس

ارسال نظر