تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

اسپانیا: اسرائیل از دستور دادگاه بین‌المللی دادگستری برای توقف فوری بمباران رفح تبعیت کند

دولت اسپانیا امروز (شنبه) از رژیم صهیونیستی خواست که از دستور دادگاه بین‌المللی دادگستری برای توقف فوری بمباران و تهاجم زمینی خود به رفح تبعیت کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 25
کد خبر: ۲۴۲۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسپانیا تاکید کرد که حکم روز جمعه دادگاه بین‌المللی دادگستری (ICJ) از نظر قانونی لازم الاجرا است.

خوسه مانوئل آلبارس وزیر امور خارجه اسپانیا در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «اقدامات پیشگیرانه‌ای که دیوان بین‌المللی دادگستری تعیین کرده است، از جمله اینکه [رژیم]اسرائیل باید تهاجم نظامی خود به رفح را متوقف کند، اجباری است. اسرائیل باید از آنها پیروی کند.»

وی افزود که این موضوع برای برقراری آتش‌بس، آزادی اسرا و دسترسی به کمک‌های بشردوستانه در غزه نیز صدق می‌کند.

وزیر امور خارجه اسپانیا تاکید کرد: «رنج مردم غزه و خشونت [رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین]باید پایان یابد.»

بر اساس گزارش «گاردین»، اسپانیا یکی از کشور‌های اروپایی است که بیشترین انتقاد را از رژیم اسرائیل در مورد جنگ غزه کرده است.

اسپانیا، ایرلند و نروژ روز چهارشنبه گذشته اعلام کردند که دولت‌های آنها ۲۸ مه (هشتم خرداد) کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند.

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی به رسمیت شناختن فلسطین را محکوم کرده و در پیامی از طریق شبکه اجتماعی ایکس مدعی شده است این اقدام «به تروریسم بیشتر و بی‌ثباتی در منطقه منجر می‌شود و هرگونه چشم‌انداز صلح را به خطر می‌اندازد».

اسپانیا این روز‌ها نقش رهبری اروپا را بر عهده گرفته است و شرکای خود را برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین هماهنگ می‌کند.

لازم به ذکر است که دیوان بین المللی دادگستری واقع در شهر لاهه هلند با ۱۳ رأی موافق و ۲ رأی مخالف حکم توقف فوری عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در رفح را صادر کرد و بازگشایی گذرگاه رفح را برای ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه خواستار شد.

این حکم برای متوقف کردن عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در رفح و بازگشایی گذرگاه رفح واکنش‌های گسترده‌ای را به دنبال داشته است.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد روز جمعه تاکید کرد که حکم دادگاه لاهه به رژیم اسرائیل برای توقف عملیات نظامی در رفح «الزام‌آور» است و همه طرف‌ها باید از آن پیروی کنند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر