سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

اسپانیا: اسرائیل از دستور دادگاه بین‌المللی دادگستری برای توقف فوری بمباران رفح تبعیت کند

اسپانیا: اسرائیل از دستور دادگاه بین‌المللی دادگستری برای توقف فوری بمباران رفح تبعیت کند دولت اسپانیا امروز (شنبه) از رژیم صهیونیستی خواست که از دستور دادگاه بین‌المللی دادگستری برای توقف فوری بمباران و تهاجم زمینی خود به رفح تبعیت کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 25
کد خبر: ۲۴۲۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسپانیا تاکید کرد که حکم روز جمعه دادگاه بین‌المللی دادگستری (ICJ) از نظر قانونی لازم الاجرا است.

خوسه مانوئل آلبارس وزیر امور خارجه اسپانیا در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «اقدامات پیشگیرانه‌ای که دیوان بین‌المللی دادگستری تعیین کرده است، از جمله اینکه [رژیم]اسرائیل باید تهاجم نظامی خود به رفح را متوقف کند، اجباری است. اسرائیل باید از آنها پیروی کند.»

وی افزود که این موضوع برای برقراری آتش‌بس، آزادی اسرا و دسترسی به کمک‌های بشردوستانه در غزه نیز صدق می‌کند.

وزیر امور خارجه اسپانیا تاکید کرد: «رنج مردم غزه و خشونت [رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین]باید پایان یابد.»

بر اساس گزارش «گاردین»، اسپانیا یکی از کشور‌های اروپایی است که بیشترین انتقاد را از رژیم اسرائیل در مورد جنگ غزه کرده است.

اسپانیا، ایرلند و نروژ روز چهارشنبه گذشته اعلام کردند که دولت‌های آنها ۲۸ مه (هشتم خرداد) کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند.

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی به رسمیت شناختن فلسطین را محکوم کرده و در پیامی از طریق شبکه اجتماعی ایکس مدعی شده است این اقدام «به تروریسم بیشتر و بی‌ثباتی در منطقه منجر می‌شود و هرگونه چشم‌انداز صلح را به خطر می‌اندازد».

اسپانیا این روز‌ها نقش رهبری اروپا را بر عهده گرفته است و شرکای خود را برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین هماهنگ می‌کند.

لازم به ذکر است که دیوان بین المللی دادگستری واقع در شهر لاهه هلند با ۱۳ رأی موافق و ۲ رأی مخالف حکم توقف فوری عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در رفح را صادر کرد و بازگشایی گذرگاه رفح را برای ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه خواستار شد.

این حکم برای متوقف کردن عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در رفح و بازگشایی گذرگاه رفح واکنش‌های گسترده‌ای را به دنبال داشته است.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد روز جمعه تاکید کرد که حکم دادگاه لاهه به رژیم اسرائیل برای توقف عملیات نظامی در رفح «الزام‌آور» است و همه طرف‌ها باید از آن پیروی کنند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار