روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

شوخی خونین دو نوجوان/ قاتل دستگیر شد

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از قتل یک جوان ۱۶ ساله تبعه افغانستان و دستگیری قاتل این پرونده در تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۸ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار علی ولی پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره قتل در سطح شهر تهران و اعلام این خبر به پلیس، بررسی موضوع و رسیدگی به این پرونده در اختیار تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

 

وی افزود: کارآگاهان در گام نخست با بررسی جسد آثار جراحت عمیق روی سینه گردن و کمر مقتول مشاهده و پس از آن به صحنه جرم رفته و در آنجا با استفاده از اقدامات میدانی و اطلاعاتی دریافتند؛ اواخر خردادماه سال جاری ۲ جوان ۱۵ و ۱۶ ساله تبعه افغانستان در حال شوخی با یکدیگر بودند که در ادامه تبدیل به درگیری می‌شود و جوان ۱۵ ساله با استفاده از یک جسم برنده مقتول را زخمی و به قتل می‌رساند و پس از اینکه متوجه قتل وی شد از محل به سرعت متواری می‌شود.

 

این مقام ارشد انتظامی در ادامه تصریح کرد: کارآگاهان در ادامه با استفاده از روش‌های اطلاعاتی و میدانی مخفیگاه قاتل را شناسایی و پس از اعزام اکیپی از مأموران به آنجا متوجه می‌شوند که قاتل متواری شده و به همین جهت احدی از خانواده قاتل را جهت ارائه توضیحات به اداره دهم پلیس دعوت کردند که ابتدا منکر هرگونه اطلاع از مخفیگاه متهم می‌شود که در ادامه کارآگاهان با استفاده از شیوه‌های نوین کشف جرم مخفیگاه قاتل را شناسایی و در یک عملیات منسجم وی را دستگیر و به اداره دهم پلیس آگاهی انتقال دادند.

 

سردار ولی پور گودرزی در ادامه با بیان اینکه متهم ۱۵ ساله به قتل جوان ۱۶ ساله اقرار کرد، عنوان کرد: متهم ابتدا در بازجویی با این عنوان که چون قبلاً مقتول سویشرت من را برده بود و پس نمی‌داد روز واقعه نیز می‌خواست ساعت مچی من را بگیرد که با وی درگیر شدم و با چاقو چندین ضربه به او زدم و از محل متواری شدم به جرم خود معترف شد.

 

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در پایان خاطرنشان کرد: حسب دستور قضائی، متهم به اتهام قتل عمدی با قرار بازداشت موقت به کانون اصلاح و تربیت معرفی شد/ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده