جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

انتقال بلینکن و نتانیاهو به پناهگاه از ترس حملات راکتی و موشکی مقاومت

انتقال بلینکن و نتانیاهو به پناهگاه از ترس حملات راکتی و موشکی مقاومت سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که وزیر خارجه ایالات متحده و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل ترس از حملات موشکی و راکتی حماس به مدت ۵ دقیقه به پناهگاه منتقل شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که بلینکن و نتانیاهو در پی به صدا درآمدن آژیر هشدار در تل‌آویو به مدت ۵ دقیقه در پناهگاه بودند.

مقاومت فلسطین دوشنبه شب در واکنش به جنایات رژیم اشغالگر علیه شهروندان غزه، تل‌آویو و سدیروت را هدف حملات موشکی قرار دادند.

خبنگار المیادین گزارش داد که آژیر هشدار حملات موشکی در سدیروت، ایفیم، نیر عام، جافین به صدا درآمده است.

سرایا القدس-شاخه نظامی جهاد اسلامی- اعلام کرد که حملات امروز به تل‌آویو و قدس اشغالی با ۱۰۰ موشک صورت گرفته است.

شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین تأکید کرد که در پاسخ به کشتار غیرنظامیان در غزه، بیش از ۱۰۰ راکت و موشک به سمت شهرک‌های صهیونیستی اطراف غزه، قدس و تل آویو شلیک کرده است. / العربیه

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار