یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۶ آذر ‍۱۴۰۴ ماجرای تأخیر در فعالیت ساتنا و پایا چه بود؟ مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری از ۶۰۰ میلیون مترمکعب گذشت پیش بینی قیمت طلا و سکه در بازار چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ حساب ۳ جوان مظنون به پولشویی با تراکنش ۲۶.۲ همت مسدود شد کاهش ۴۰ درصدی مصرف بنزین حقیقت داشت؟ جزئیات پرداخت یارانه آذر اعلام شد/ هیچ تغییری در زمان رسمی ایجاد نشده است ذخیره بنزین خودرو‌های دولتی و وارداتی حذف شد اقلام کالابرگ افزایش یافت / کدام اقلام به فهرست کالا‌های قابل خرید افزوده شد؟ واریز مرحله پنجم طرح کالابرگ/ افزایش ۶۲۰ هزار تومانی اعتبار برای هر نفر سهمیه سوخت هر خودرو چقدر است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ بانک مرکزی: رؤسای شعب مشکوک به پولشویی عزل می‌شوند / مسدودسازی حساب‌های ریالی مشکوک به اخلال در بازار ارز و طلا قیمت شیرینی شب یلدا اعلام شد / قیمت انواع شیرینی خشک و‌ تر

احتمال تغییر در سیستم یارانه‌بگیران

طبق اعلام سخنگوی دولت، قرار است تغییراتی در دهک‌بندی یارانه‌بگیران به صدک تغییر کند، اما به گفته این مقام مسئول خبری از افزایش یارانه‌ها نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۸۹۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ماه‌های گذشته مسئله احتمال تغییراتی در دهک‌بندی یارانه‌بگیران و البته برخی گمانه‌ها نیز درباره احتمال افزایش مبلغ یارانه‌ها مطرح شده بود. علی بهادری جهرمی - سخنگوی دولت - امروز در نشست خبری خود ضمن تکذیب افزایش یارانه‌ها اینگونه ماجرا را توضیح داد که یارانه نه افزایش می‌یابد، نه شیوه پرداخت آن تغییر می‌کند و فقط شیوه دهک‌بندی به صدک‌بندی ارتقا می‌یابد.

 

ویبه گفته وی، به جای اینکه از نظر مالی در ۱۰ دهک باشد، هر دهک به ۱۰ دهک تقسیم می‌شود و اینگونه به صورت دقیق و به صورت صدک تقسیم می‌شود.

 

سیده طیبه حسینی - سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها - نیز در این باره در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تا این لحظه خبری از تغییر در مبلغ یارانه یا یارانه‌بگیران نیست و فعلا برنامه‌ای در دستور کار قرار ندارد.

 

طبق آنچه سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرده، تنها مسئله‌ای که پیش از این نیز در دستور کار قرار داشته، این بوده است که به جای دهک‌بندی، صدک بندی اتفاق خواهد افتاد؛ به این معنی که هر دهک خود به ۱۰ قسمت تقسیم خواهد شد و این مسئله نیز با هدف شناسایی بهتر در دستور کار قرار گرفته است.

 

با توجه به موضوعات مطرح شده در این زمینه و تغییر در دهک‌بندی‌ها، به نظر می‌رسد احتمال اعمال تغییراتی در فهرست یارانه‌بگیران وجود دارد که البته تا این لحظه از سوی مسئولان به صورت رسمی اعلام نشده است./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار