عراقچی: شرایط برای ورود ایرانیان پناهنده به کشور فراهم است ویتکاف: در حال انجام توافق صلح بین اسرائیل و حماس هستیم امضای توافق صلح غزه توسط ترامپ و سران کشور‌ها در شرم‌الشیخ + ویدئو  ترامپ در اجلاس شرم الشیخ: جنگ جهانی سوم در منطقه رخ نخواهد داد السیسی در اجلاس شرم‌الشیخ: خاورمیانه‌ای عاری از سلاح‌های کشتار جمعی می‌خواهیم اعلام برائت مقتدی صدر از حضور نخست وزیر عراق در نشست شرم الشیخ آزادی ۴ هزار اسیر فلسطینی در سه توافق تبادل اسرا لغو دعوت نتانیاهو به نشست غزه پس از هشدار اردوغان ادعای ترامپ پس از ورود به مصر: برای توافق با ایران آماده‌ام ادعای ترامپ علیه ایران در شرم‌الشیخ اسرائیل هیوم: نتانیاهو به دلیل مخالفت کشور‌ها به شرم الشیخ نرفت ترامپ اراضی اشغالی را به مقصد شرم‌الشیخ ترک کرد وقوع انفجار مهیب در قاهره نخست‌وزیر عراق: در صورت مشارکت «نتانیاهو»، از اجلاس شرم الشیخ خارج خواهم شد ماکرون: فرانسه در اجرای تمام مراحل توافق آتش‌بس غزه مشارکت می‌کند

افزایش ۵۲ درصدی حملات سایبری به رژیم صهیونیستی

شرکت صهیونیستی امنیت داده‌ها به افزایش ۵۲ درصدی حملات سایبری از زمان آغاز نبرد «طوفان الاقصی» اذعان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۸۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر. شرکت صهیونیستی امنیت داده‌ها (چک پوینت) از افزایش ۵۲ درصدی حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی از زمان آغاز نبرد «طوفان الاقصی» خبر داد.

 

به گزارش روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت»، چک پوینت اعلام کرد که تعداد حملات سایبری به اسرائیل نسبت به هفته‌های قبل از جنگ علیه غزه ۵۲ درصد افزایش یافته است.

 

منابع خبری اخیرا اعلام کردند که رژیم صهیونیستی از فعال شدن مکرر سامانه هشداری در شمال فلسطین اشغالی کلافه و سردرگم شده است.

 

شبکه تلویزیونی صهیونیستی «کان» اعلام کرد: اسرائیل در حال بررسی این موضوع است که آیا حزب الله در فعال شدن هشدار‌های کاذب در شمال سرزمین‌های اشغالی دخالت دارد. به گفته این شبکه، آژیر خطر چهارشنبه گذشته در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد و گزارش‌هایی در این باره به مقامات سیاسی و امنیتی در تل آویو رسید.

 

این رسانه صهیونیستی افزود: این موضوع در نهاد امنیتی در حال بررسی است که آیا اشتباه در تشخیص و پارازیت در نتیجه جنگ الکترونیکی حزب الله در این موضوع دخیل بوده است؟ این موضوع هنوز در دست بررسی است، در مقابل در روز‌های اخیر جنگ سایبری مهمی در منطقه شمال جریان دارد که فقط به پارازیت «جی پی اس» خلاصه نمی‌شود.

 

چند روز قبل رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که همچنان در قبال تحولات شمال سردرگم هستند، به طوری که خبر حمله پهپاد‌ها از لبنان به شمال فلسطین اشغالی موجب ایجاد رعب و وحشت در این رژیم شده است. رسانه‌های رژیم صهیونیستی همچنین خبر دادند که هشدار‌های متعدد از سوی فرماندهی جبهه داخلی در شمال سرزمین‌های اشغالی موجب وحشت صهیونیست‌ها شده است.

 

این در حالی است که «عاموس یادلین» رئیس اطلاعات نظامی سابق ارتش رژیم صهیونیستی گفت: تهدید مهم علیه اسرائیل در حال حاضر از جانب شمال است.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اضافه کردند که اشغالگران روز‌های حساس و دشواری را در شمال با توجه به هشدار‌هایی که درباره شلیک موشک‌های ضدزره وجود دارد، سپری می‌کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار