استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

ارسال سه لایحه برای حمایت از هنرمندان، اصلاح قانون گذرنامه و مبارزه با مواد مخدر به مجلس

معاون پارلمانی رئیس جمهور از ارسال سه لایحه به مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: این لوایح در خصوص حمایت از هنرمندان، اصلاح قانون گذرنامه و اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۸۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید محمد حسینی از ارسال سه لایحه به مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: این لوایح در خصوص حمایت از هنرمندان، اصلاح قانون گذرنامه و اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر است.

 

وی درباره ضرورت ارائه لایحه اصلاح ماده 25 قانون گذرنامه گفت: از آنجایی که افزایش مدت اعتبار گذرنامه یکی از خواسته های بحق شهروندان در طی سالیان اخیر بوده است وزیر کشور و رئیس ستاد امور گذرنامه با ارائه پیشنهادی به هیات دولت مقرر شد این خواست مردمی جامه قانون بپوشاند و مدت اعتبار گذرنامه از پنج سال به ده سال افزایش یابد.

 

معاون رئیس جمهور افزود: یکی از وجوه مثبت این لایحه کاهش اعتبار مدت گذرنامه اشخاص کمتر از پانزده سال است و کاهش اعتبار دراین بخش به جهت تغییرات قابل توجهی است که در چهره اشخاص اتفاق می افتد و این موضوع موجبات جلوگیری از سردرگمی مراجع نظارتی و در نهایت مردم را فراهم می کند.

 

معاون امور مجلس رئیس جمهور همچنین درباره اصلاح بند(ب) قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی اظهارداشت: توسعه صادرات صنایع دستی فاخر ایرانی به عنوان صنایع دستی هویت بنیان، مستلزم فراهم ساختن بسترهای مناسب برای بازاریابی این محصولات در سطح جهانی است.

 

حسینی خاطرنشان کرد: به منظور تسهیل شرایط حضور هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی در رویدادهای بین المللی و تشویق حمایت از صدور آثار یادشده، دولت پیشنهاد اصلاح بند (ب) ماده 11 قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی را در قالب یک لایحه به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد.

 

وی درباره لایحه اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر نیز گفت: با توجه به گذشت 35 سال از تصویب این قانون در مجمع تشخیص مصلحت نظام و تغییر و افزایش بسیاری از مواد مخدر و روان گردان و پیش سازها، اصلاح قانون به منظور روزآمد کردن قوانین ضروری به نظر می رسید./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار