عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

واکنش مضحکانه سازمان ملل به جنایت جنگی صهیونیست‌ها در غزه

واکنش مضحکانه سازمان ملل به جنایت جنگی صهیونیست‌ها در غزه دبیرکل سازمان ملل در ادامه روند واکنش‌های بی‌فایده به جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان و محکوم نکردن تل‌آویو، از کشتار افراد حاضر در بیمارستان غزه فقط ابراز ناراحتی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر. «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل بامداد چهارشنبه در واکنش به حمله وحشیانه رژیم تروریست صهیونیستی به بیمارستان «المعمدانی» در نوار غزه، گفت که از کشته‌شدن صدها فلسطینی وحشت‌زده شده است!

 

گوترش ضمن محکوم کردن حمله به این بیمارستان، اظهار داشت: «قلب من با خانواده‌های قربانیان است. بیمارستان‌ها و پرسنل پزشکی تحت قوانین بشردوستانه بین‌المللی محافظت می‌شوند».

 

همزمان، دیده‌بان حقوق بشر نیز گفت: «کشته‌شدن بیش از ۵۰۰ فلسطینی در بیمارستان غزه، جنایتی غیرقابل توصیف است و ما در حال بررسی این حادثه هستیم. سران جهان باید برای جلوگیری از جنایات بیشتر علیه غیرنظامیان اقدام کنند و عاملان آن نباید بدون مجازات بمانند».

 

از سوی دیگر، مدیر اجرایی یونیسف هم توضیح داد: «ما درخواست فوری برای توقف فوری خصومت‌ها، اطمینان حاصل کردن از محافظت از کودکان در برابر آسیب و تسهیل دسترسی به کمک‌ها به نوار غزه را تکرار می‌کنیم».

 

وی با بیان اینکه از گزارش‌های کشته و زخمی شدن کودکان و زنان در حمله به بیمارستان المعمدانی در نوار غزه وحشت‌زده شده، افزود: «حملات به غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی مانند بیمارستان‌ها غیرقابل قبول است و باید اکنون متوقف شود».

 

شامگاه سه‌شنبه بود که منابع فلسطینی از حمله موشکی ارتش رژیم کودک‌کُش صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی در نوار غزه و کشته‌شدن حداقل ۵۰۰ نفر شامل مجروحان، زنان و کودکان فلسطینی خبر دادند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار