گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

واکنش مضحکانه سازمان ملل به جنایت جنگی صهیونیست‌ها در غزه

دبیرکل سازمان ملل در ادامه روند واکنش‌های بی‌فایده به جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان و محکوم نکردن تل‌آویو، از کشتار افراد حاضر در بیمارستان غزه فقط ابراز ناراحتی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر. «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل بامداد چهارشنبه در واکنش به حمله وحشیانه رژیم تروریست صهیونیستی به بیمارستان «المعمدانی» در نوار غزه، گفت که از کشته‌شدن صدها فلسطینی وحشت‌زده شده است!

 

گوترش ضمن محکوم کردن حمله به این بیمارستان، اظهار داشت: «قلب من با خانواده‌های قربانیان است. بیمارستان‌ها و پرسنل پزشکی تحت قوانین بشردوستانه بین‌المللی محافظت می‌شوند».

 

همزمان، دیده‌بان حقوق بشر نیز گفت: «کشته‌شدن بیش از ۵۰۰ فلسطینی در بیمارستان غزه، جنایتی غیرقابل توصیف است و ما در حال بررسی این حادثه هستیم. سران جهان باید برای جلوگیری از جنایات بیشتر علیه غیرنظامیان اقدام کنند و عاملان آن نباید بدون مجازات بمانند».

 

از سوی دیگر، مدیر اجرایی یونیسف هم توضیح داد: «ما درخواست فوری برای توقف فوری خصومت‌ها، اطمینان حاصل کردن از محافظت از کودکان در برابر آسیب و تسهیل دسترسی به کمک‌ها به نوار غزه را تکرار می‌کنیم».

 

وی با بیان اینکه از گزارش‌های کشته و زخمی شدن کودکان و زنان در حمله به بیمارستان المعمدانی در نوار غزه وحشت‌زده شده، افزود: «حملات به غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی مانند بیمارستان‌ها غیرقابل قبول است و باید اکنون متوقف شود».

 

شامگاه سه‌شنبه بود که منابع فلسطینی از حمله موشکی ارتش رژیم کودک‌کُش صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی در نوار غزه و کشته‌شدن حداقل ۵۰۰ نفر شامل مجروحان، زنان و کودکان فلسطینی خبر دادند./ فارس

ارسال نظر