المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

هشدار تل‌آویو به بیمارستان «المعمدانی» غزه تنها یک ساعت قبل از حمله

هشدار تل‌آویو به بیمارستان «المعمدانی» غزه تنها یک ساعت قبل از حمله سفیر فلسطین در ژاپن اعلام کرد که تل‌آویو یک ساعت پیش از حمله به بیمارستان المعمدانی غزه، برای این بیمارستان پیام هشدار صادر کرده بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، سفیر فلسطین در ژاپن، امروز (چهارشنبه، ۱۸ اکتبر)، در گفت‌وگو با شبکه الجزیره، از پیام هشدار رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی در غزه، یک ساعت پیش از هدف قرار گرفتن آن خبر داد.

 

وی تصریح کرد: اسرائیل یک ساعت پیش از حمله به بیمارستان المعمدانی، پیام هشدار برای این بیمارستان ارسال کرده بود.

 

این در حالی است که پیشتر، «آفیخای ادرعی» سخنگوی ارتش اسرائیل در توجیه بمباران بیمارستان المعمدانی که به کشته شدن دست کم ۵۰۰ نفر منجر شده، گفت که پیشتر هشدار داده بودیم که این بیمارستان و پنج بیمارستان دیگر باید تخلیه شود تا حماس از آن به عنوان پناهگاهی برای خود استفاده نکند.

 

رژیم صهیونیستی چند روز است که بیمارستان‌های شمال نوار غزه را تحت فشار قرار داده تا هرچه سریعتر تخلیه شوند، کاری که کادر درمان هیچ بیمارستانی به آن پاسخ مثبت نداد زیرا امکان انتقال این همه مجروح از بیمارستان‌های غزه وجود نداشت.

 

ساعاتی پس از انتشار این اظهارات ادرعی و موج انتقادات و محکومیت‌های گسترده این اقدام رژیم صهیونیستی، تل‌‌آویو تلاش کرد تا از زیر بار مسؤولیت این حمله شانه خالی کند. سپس ادعا کرد که تنها، پارکینگ این بیمارستان را هدف قرار داده و این حمله هیچ زخمی به همراه نداشته است و این جنبش جهاد اسلامی بوده که با پرتاب راکت، این بیمارستان را هدف قرار داده است.

 

از سوی دیگر، چند روز پیش بود که سفیر سابق رژیم صهیونیستی در سازمان ملل به الجزیره ادعا کرده بود: بیمارستان‌های فلسطینی مهدف ماست چون زیر این بیمارستان‌ها پناهگاه‌ها و تونل‌های حماس است و قانونی در دنیا نیست که از آن‌ها محافظت کند.

 

رژیم صهیونیستی شب گذشته بیمارستان المعمدانی را که چهار هزار نفر از جمله بیماران و پزشکان و هزاران آواره فلسطینی را در خود جای داده بود، هدف قرار داد و بر اساس آمار رسمی موجب شهادت دست‌کم 500 نفر شد. برخی آمار رسمی شمار شهدای این جنایت را بیش از هزار نفر اعلام می‌کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار