مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است

ترکیه: بدون کشور مستقل برای فلسطینی‌ها، صلح حاصل نمی‌شود

وزیر خارجه ترکیه با بیان اینکه راهکار دو دولتی برای فلسطین، راه حل ایده‌آل و دائمی است، گفت که بدون مردم فلسطین و کشور مستقل برای آنها، صلح حاصل نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه امروز (چهارشنبه) گفت که بدون تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی بیت‌المقدس، صلح در منطقه حاصل نمی‌شود.

 

فیدان با بیان اینکه درگیری‌ها بین رژیم موقت صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطینی باید هرچه سریعتر متوقف شود، توضیح داد: «آتش‌بس باید بدون قید و شرط برقرار شده و کمک‌های بشردوستانه به غزه ارسال شود».

 

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، وی با بیان اینکه مردم غزه با مرگ حتمی روبه‌رو هستند، اظهار داشت: « آنچه در غزه رخ می‌دهد، نقض کامل [قوانین بین‌المللی و حقوق بشر] است که برای هیچ انسانی قابل تحمل نیست».

 

وزیر خارجه ترکیه با بیان اینکه تمام جنایات رژیم کودک‌کُش صهیونیستی بدون مجازات باقی می‌مانند، تصریح کرد: «هیچ چیز و هیچ اتفاقی، مجازات دسته جمعی مردم فلسطین و محروم کردن آنها از سوخت، آب و غذا را توجیه نمی‌کند».

 

طبق این گزارش، فیدان با بیان اینکه آنکارا خواستار برداشتن گام‌های واقعی برای رسیدن به صلح در فلسطین است، افزود: « باید سازوکاری وجود داشته باشد که منجر به فعال‌شدن راهکار دو دولتی شود. راهکار دو دولتی، راه حل ایده‌آل و دائمی است».

 

وی روز گذشته نیز با بیان اینکه آنکارا تلاش می‌کند تا مانع گسترش جنگ به لبنان یا سایر کشورها شود، گفته بود که فریبکاری رژیم صهیونیستی با دروغ و بی‌توجهی به حقوق فلسطینی‌ها قابل قبول نیست./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار