به گزارش «راهبرد معاصر»؛ جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برای حمایت از جنایت های رژیم صهیونیستی وارد سرزمین های اشغالی شد و قرار است با سران صهیونیست ازجمله بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم دیدار کند.
نتانیاهو شخصاً در فرودگاه از بایدن استقبال کرد. رئیسجمهور آمریکا در بدو ورود به سرزمین های اشغالی گفت: میخواستم به اینجا بیایم تا صهیونیست ها و کل دنیا بدانند ما در کنار تل آویو هستیم.
با وجود اینکه آمریکا مدعی حمایت های زیادی از صهیونیست هاست و اینگونه به افکار عمومی و لابی صهیونیزم القا می کند که پشت آنها را خالی نمی کند، اما حمایت ها بیشتر لفظی بوده است
مسعود ادریسی، تحلیلگر سیاست خارجی درباره اهداف سفر جو بایدن به اراضی اشغالی به «راهبرد معاصر» گفت: یکی از مهم ترین دلایل سفر رئیس جمهور آمریکا به اراضی اشغالی ارسال این پیام به افکار عمومی جهان است که واشنگتن همچنان خود را حامی همه جانبه رژیم صهیونیستی می داند و از رژیم اشغالگر با وجود تکرار جنایت ها و نسل کشی هایش دفاع می کند.
وی افزود: با وجود اینکه در بحران غزه افکارعمومی جهان علیه جنایت های رژیم صهیونیستی است و مسلمانان و حتی غیر مسلمانان در اقصی نقاط جهان ازجمله آمریکا علیه این رژیم یک صدا فریاد می زنند و خواهان پایان غصب اراضی اشغالی و کشتار زنان کودکان هستند، اما بایدن با سفر خود به دنبال اعلام حمایت از رژیم صهیونیستی است.
تحلیلگر سیاست خارجی عنوان کرد: امروز رژیم صهیونیستی به خوبی می داند بایدن برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده در آمریکا نیازمند حمایت لابی صهیونیزم است، بنابراین نیاز متقابلی میان دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی در مباحث حمایتی وجود دارد که باعث سفر بایدن به سرزمین های اشغالی شده است.
ادریسی درباره نوع حمایت های آمریکا از رژیم صهیونیستی گفت: با وجود اینکه آمریکا مدعی حمایت های زیادی از صهیونیست هاست و اینگونه به افکار عمومی و لابی صهیونیزم القا می کند که پشت آنها را خالی نمی کند، اما حمایت ها بیشتر لفظی بوده است.
وی توضیح داد: دولت آمریکا برای دلخوشی بیشتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی تسلیحات نظامی به منطقه ارسال کرده است تا پیام بازدارنده ای به جبهه مقاومت بدهد، در حالی که باور پذیر نیست آمریکایی ها با وجود ادعاهایشان، در صورت حمله همه جانبه نیروهای مقاومت به سرزمین های اشغالی وارد عمل شوند و به صورت نظامی در جنگ میان نیروهای مقاومت و رژیم صهیونیستی شرکت کنند.
ادریسی گفت: آمریکا مایل به گسترش جنگ و درگیری در منطقه نیست و خود نیز وارد جنگ نمی شود، زیرا می داند در صورت درگیری مستقیم با نیروهای مقاومت ضربه پذیر و نگران پیامدهای گسترش جنگ در سطح منطقه ای و بین المللی است؛ بنابراین تلاش می کند علاوه بر حمایت های لفظی از رژیم صهیونیستی مانع کشیده شدن جنگ به سایر جبهه ها و درنهایت منطقه غرب آسیا شود.
کارشناس مسائل سیاست خارجی عنوان کرد: به نظر نمی آید آمریکا سیاست گسترش جنگ را در دستور کار داشته باشد، بلکه با اعلام حمایت از رژیم صهیونیستی مایل است مانع حرکت های آتی مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی و برافروخته شدن بیشتر آتش جنگ در منطقه شود.