طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا

فروش کالا در حراج خرده فروشی اموال تملیکی به هزار قلم رسید

فروش کالا در حراج خرده فروشی اموال تملیکی به هزار قلم رسید معاون بهره‌برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: در سی و هفت حراج خرده فروشی برگزار شده، یک هزار قلم کالا عرضه شده و نزدیک به ۷ میلیارد تومان کالا به فروش رسیده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید غلامی باغی درباره حراج خرده فروشی این سازمان اظهار کرد: تا پایان سال ۱۴۰۱ از اصلی‌ترین روش‌های فروش کالای سازمان، فروش در بستر مزایده‌های سراسری بود و در کنار آن، حراج‌های حضوری به صورت ماهانه تا سطح معاملات متوسط کشور برگزار می‌شد.

عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی افزود: بر اساس آسیب شناسی که صورت گرفت، مشخص شد که امکان حضور همه اقشار جامعه از سراسر کشور در یک سالن خاص و در یک روز خاص برای این مزایده‌ها وجود ندارد و رقابت در این حراج‌های حضوری محدود بود.

وی ادامه داد: به دلیل حرکت سازمان به سمت شفافیت و افزایش رقابت، حراج‌های حضوری از دستور کار خارج شد و کالاهایی را که قابلیت‌های عمده فروشی داشت به مزایده سراسری الکترونیکی منتقل و برخی از کالاهایی دارای قابلیت نیز در حراج‌های خرده فروشی عرضه شد.

غلامی باغی با بیان اینکه این اتفاق جدید به صورت آزمایشی از ابتدای سال ۱۴۰۲ صورت گرفت، خاطرنشان کرد: از دو ماه قبل با حضور وزیر اقتصاد سامانه حراج خرده فروشی رسماً افتتاح شد و تاکنون سی و هفت مرحله حراج خرده فروشی برگزار شد که ۱۰ استان مشارکت فعال داشتند.

عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تاکید کرد: در این حراج‌ها یک‌هزار قلم کالا عرضه شده و نزدیک به ۷ میلیارد تومان کالا به فروش رسیده است.

وی با بیان اینکه در این حراج‌ها از روش نوین و مبتنی بر ابزار الکترونیک استفاده شد، افزود: شرکت در آن برای همه افراد جامعه رایگان است حتی کارکنان دولت نیز می‌توانند در آن شرکت کنند که موجب شد بخشی از خانوارها کالاهای مورد نیاز خود را به صورت تک قلمی از سازمان خریداری کنند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار