پرداخت مشروط ۲۰۰ میلیون وام قرض‌الحسنه به مسکن ملی قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / قیمت کوییک چند؟ + جدول آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ | جزئیات کامل انواع سوت پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ پیش‌بینی جدید از سیر حرکت طلا/ منتظر این اتفاق در قیمت طلا باشید فروش فوری ایران خودرو شهریور ۱۴۰۵ آغاز شد + زمان ثبت نام و شرایط جدید قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ + جدول رتبه بندی معلمان ۱۴۰۵ | آخرین خبر از احکام جدید و حقوق مهر معلمان قیمت کدام خودرو داخلی ۹۸ میلیون تومان تغییر کرد؟ + جدول قیمت خودرو زمان پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد خبر مهم عارف درباره افزایش مبلغ کالابرگ در این تاریخ محدودیت جدید کارت سوخت جایگاه‌ها اعلام شد | هر کارت چند بار قابل استفاده است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۷ شهریور ۱۴۰۵+ جدول قیمت‌ها جزییات افزایش سقف وام ودیعه مسکن شهریور ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام

مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی

مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی مدیر کل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران از مزایده هفت هزار تن چای خارجی با کیفیت از فروش اموال منقول خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۲۳۷۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  حسین ایزدی مدیر کل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران با اشاره به اولین مزایده امسال این سازمان، گفت: در فروردین‌ماه مزایده اموال منقول به شماره ۲۰۷ برگزار شد که ارزش آن یک هزار و ۱۹۵ میلیارد تومان است؛ همچنین این مزایده از سوم اردیبهشت ماه شروع و تا ۱۱ همین ماه مهلت دارد که در این مزایده ۲۱۵ پارتی کالا عرضه شده که هفت هزار تن آن چای است.

مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران در ادامه تاکید کرد: این مقدار چای با همکاری سازمان استاندارد نمونه‌برداری و به تأیید سازمان غذا و دارو رسید است.

وی عنوان کرد: تولیدکنندگان و بازرگانان می‌توانند در این مزایده شرکت و چای را خریداری کنند ۲ ماه به تولیدکنندگان با تأیید وزارت جهاد کشاورزی اجازه داده می‌شود تا بعد از برنده شدن مبلغ را واریز کنند و برای آن ضمانت‌نامه بانکی گرفته می‌شود.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه پنج هزار تن چای دیگر نیز در مزایده بعدی به فروش گذاشته خواهد شد، گفت: در مجموع ۳۵ هزار تن چای بود که ۱۷ هزار تن در استان تهران و بقیه در استان هرمزگان است که به سرعت بعد از مجوزهای استاندارد و سازمان غذا و دارو تعیین تکلیف می‌شود.

ایزدی با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان ارزش حراج خرده‌فروشی در سال گذشته بود، بیان کرد: سامانه حراج خرده‌فروشی برای شفافیت در عرضه و دسترسی برای مصرف خانگی در خردادماه سال گذشته آغاز شد.

وی در پایان گفت: به دنبال ارسال پستی کالاهای فروخته شده هستیم تا هزینه‌ها برای مردم کاهش پیدا کند./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار