زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت واکنش سفارت ایران به حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت دیدار نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق با وزیر امور خارجه ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم روسیه: قطعنامه شورای حکام علیه ایران مخرب و بی‌ارزش است آمادگی اتحادیه اروپا برای تشدید فشارهای تجاری علیه چین

حملات راکتی گردان‌های القسام به تل‌آویو

منابع رسانه‌ای شامگاه امروز (چهارشنبه) از حملات راکتی جدید مقاومت فلسطین به تل‌آویو و اطراف آن خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقاومت فلسطین بار دیگر حملات راکتی را به تل‌آویو انجام داد.

منابع خبری صهیونیستی نیز اعلام کردند که آژیر‌های خطر در تل‌آویو و مناطق حومه آن ازجمله «حولون» و «بات یام» به صدا درآمده است.

برپایه این گزارش سامانه‌های پافند هوای «گنبد آهنین» برای رهگیری راکت‌های شلیک شده فعال شده، اما موفق عمل نکردند.

در همین راستا، گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد که موج جدیدی از حملات راکتی را به تل‌آویو انجام داده است.

گردان‌های القسام اعلام کرد که این حمله در پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان و کودکان و زنان بی‌گناه در نوار غزه انجام شده است.

با ورود عملیات طوفان الاقصی به دوازدهمین روز خود و ادامه کسب پیروزی‌های کم نظیر توسط رزمندگان مقاومت در نبرد علیه رژیم صهیونیستی، ارتش اسرائیل که از مقابله با رزمندگان فلسطینی مستاصل شده با بمباران جنون آمیز مناطق مسکونی، درمانی، مساجد و مکان‌های تجمع آوارگان فلسطینی در غزه، ۳ هزار و ۴۷۸ فلسطینی که بیشتر آن‌ها کودک و زن هستند را به شهادت رساند.

رژیم جعلی صهیونیستی که تاکنون تلاش‌هایش برای توقف عملیات مقاومت در سرزمین‌های اشغالی به جایی نرسیده و سران این رژیم هنوز در شوک شکست بی نظیر مقاومت فلسطین به سر می‌برند، همچنان غیر نظامیان فلسطینی را هدف قرار می‌دهند و به دنبال کوچ اجباری فلسطینیان با تبدیل کردن غزه به زمین سوخته می‌گردند.

اشغالگران صهیونیست شب گذشته بیمارستان المعمدانی در غزه را بمباران کردند و در نتیجه این اقدام جنایتکارانه و بر اساس اعلام منابع خبری بیش از یکهزار فلسطینی در این بیمارستان به شهادت رسیدند.

بر اساس گزارش‌های رسمی تاکنون ۱۲ هزار و ۶۵ فلسطینی دیگر نیز در اثر بمباران‌های رژیم صهیونیستی زخمی شده‌اند. / شهاب نیوز

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار