سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

اظهارنظر بنی گانتز درباره موعد آتش بس با غزه

اظهارنظر بنی گانتز درباره موعد آتش بس با غزه وزیر جنگ رژیم موقت اسرائیل روز چهارشنبه در نطقی گفت: نبرد کنونی ضد غزه ممکن است در صورت لزوم، ماه‌ها به طول انجامد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 19
کد خبر: ۲۰۹۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، «بنی گانتز» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی در جریان مراسم دفن یکی از مقامات محلی اسرائیلی گفت که جنگ در جنوب و شمال این کشور در صورت لزوم، می‌تواند ماه‌ها طول بکشد.

 

روزنامه یدیعوت آحارونوت روز چهارشنبه گزارش داد که رهبر حزب معارض «اردوگاه ملی» در کنست در جریان مراسم دفن یکی از سران شورای منطقه‌ای شهرک اشغالی «شعار هانگفت» که در عملیات غافلگیرانه حماس (طوفان الاقصی) کشته شده بود، افزود: اسرائیل در شرایط جنگی است و این درگیری در شمال و یا جنوب ممکن است زمان‌بر باشد.

 

بنی گانتز اذعان کرد که بازسازی ساختمان‌ها و خرابی‌های ناشی از حملات موشکی نیروهای فلسطینی، به زمان مدیدی نیاز دارد.

 

وی مدعی شد که هنوز برای طرح پیروزی زود است، زیرا این امر، نخست نیازمند بازسازی ویرانه‌ها ناشی از حملات فلسطینیان است.

 

نیروهای مقاومت فلسطین در باریکه غزه شنبه ۱۵ مهر (۷ اکتبر ۲۰۲۳) در واکنش به جنایات مستمر رژیم اشغالگر از جمله کشتار فلسطینیان، هتک حرمت مسجدالاقصی، تعدی به محافظان آن، یورش شهرک نشینان با حمایت نظامیان صهیونیست، با اجرای عملیاتی با عنوان «طوفان الاقصی» مواضع و پایگاه‌های رژیم اشغالگر قدس را با ده‌ها موشک هدف قرار دادند.

 

در جریان این عملیات، بنا بر اعلام رژیم صهیونیستی ۱۴۰۰ اسرائیلی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند. رسانه‌های اسرائیلی نیز اذعان کردند که این رژیم در طول تاریخش شکستی در این سطح را به خود ندیده بود.

 

رژیم صهیونیستی به دنبال این شکست نظامی، از روز عملیات طوفان الاقصی تا کنون به حملات مداوم و جنایتکارانه‌اش از جمله بمباران مستمر مناطق مسکونی، کشتار غیر نظامیان، زنان و کودکان، اجرای سیاست جنایت جنگی مجازات دسته جمعی همچون قطع آب و برق فلسطینیان غزه، بمباران بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها مشغول است.

 

این رژیم علاوه بر این به استفاده از سلاح‌های ممنوعه از جمله بمب‌های حاوی فسفر سفید در بمباران نوار غزه روی آورده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار