دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

درخواست تل‌آویو برای دسترسی صلیب سرخ جهانی به اسرای در بند حماس

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در دیدار با سفرای 22 کشور خواستار دسترسی صلیب سرخ جهانی به اسرای در بند حماس شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 20
کد خبر: ۲۰۹۴۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، الی کوهن وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در دیدار با سفرای 22 کشور خواستار دسترسی کمیته بین المللی صلیب سرخ جهانی به آنچه که او گروگانهای اسرائیلی در بند حماس خوانده است، شد.

 

براساس بیانیه وزارت خارجه رژیم صهیونیستی، تل آویو درخواست کرده سازمانهای جهانی مثل صلبی سرخ اجازه داشته باشند با اسرای در بند حماس ملاقات کنند و امکان چک کردن وضعیت جسمانی آنها توسط پزشکان وجود داشته باشد.

 

در دیدار کوهن با سفرای خارجی سفیران کشورهای روسیه، فرانسه، ایتالیا، مجارستان، اتریش، هلند، صربستان و دیگر کشورهایی که شهروندان آنها به دست نیروهای مقاومت حماس به اسارت گرفته شده اند حضور داشتند.

 

دانیل هاگاری سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی روز پنج شنبه اعلام کرد که تعداد اسرای در بند حماس 203 نفر است اما این عدد قطی نیست و ممکن است بیشتر باشد.

 

ابوعبیده سخنگوی گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس هفته گذشته با بیان اینکه عملیات طوفان الاقصی در دفاع از مسجدالاقصی و اسرای آن ادامه دارد، گفته بود: «تعداد اسرای صهیونیست چندین برابر آن چیزی است که دولت صهیونیست اعلام کرده و آنها در تمام مناطق در نوار غزه نگهداری می‌شوند».

 

هشام قاسم از رهبران حماس در خارج گفته که این فرصت بسیار خوبی برای آزادی فلسطینیهای دربند رژیم صهیونیستی است.

 

عادل حافظ سفیر اسرائیل در مسکو نیز روز گذشته گفته که حماس تا کنون هیچ علامتی که نشان دهد قصدی برای آزادی اسرا دارد از خود بروز نداده است.

 

اما یک منبع در وزارت خارجه ترکیه گفته که «هاکان فیدان» وزیر خارجه این کشور در تماس با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس، آزادی اسرای غیرنظامی صهیونیست را بررسی کرده است.

 

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، منبع مذکور در وزارت خارجه ترکیه گفت که فیدان و هنیه آخرین تحولات درگیری در فلسطین و احتمال آزادسازی اسرای غیرنظامی را بررسی کردند./ فارس

ارسال نظر