پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

شکار ۷ جنگنده «میگ-۲۹» اوکراین توسط پدافند روسیه

شکار ۷ جنگنده «میگ-۲۹» اوکراین توسط پدافند روسیه جنگنده‌ها و یگان‌های پدافند هوایی روسیه ۷ فروند جنگنده «میگ-۲۹» اوکراین را سرنگون کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 21
کد خبر: ۲۰۹۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع رسانه‌ای از شاهکار جنگنده‌ها و یگان‌های پدافند هوایی روسیه در شکار جت‌های نیروی هوایی اوکراین خبر دادند.

به گزارش منابع خبری، وزارت دفاع روسیه روز شنبه اعلام کرد که ۷ فروند هواپیمای «میگ-۲۹» اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته توسط سامانه‌های پدافند هوایی و جنگنده‌های روسیه رهگیری و سرنگون شدند.

تحلیلگران روس شکار این تعداد جنگنده‌های اوکراین را شاهکار نبروی هوا فضای روسیه برشمرده‌اند. در طول هفته گذشته نیز ۱۲ فروند هواپیمای اوکراینی شامل ۱۰ فروند میگ-۲۹، ۲ فروند جنگنده «سوخو-۲۵» و ۲ بالگرد میل-۸ شکار شدند.

«آلکسی لئونکوف»، تحلیلگر نظامی روس گفت: «جنگنده‌های ما مرتب مورد تحریک و حمله این هواپیما‌ها قرار می‌گرفتند. این جت‌ها از موشک‌های"‌ای جی ام ۸۸ "و طعمه‌ها برای پنهان کردن فعالیت‌های خود استفاده می‌کردند. بنابراین، شکار این هواپیما‌ها بسیار مهم بود.»

در روز‌های اخیر نیروی هوایی روسیه چند پیروزی برابر جنگنده اوکراینی چه در حال پرواز و چه در زمین به دست آورده‌اند. هفته پیش یک پهپاد کامیکازه روسی به نام «لانست» با موفقیت یک هواپیمای سوخو-۲۵ اوکراین را در فرودگاه هدف قرار داد. روسیه دفاع هوایی خود را نیز در مناطق «خرسون» و «دنیپروپتروفسک» نیز تقویت کرده است.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرده که پدافند هوایی این کشور با سامانه‌های «پنتسیر»، «اس-۴۰۰» و «اس-۳۰۰» تقویت شده‌اند و هر سه پدافند یاد شده قادر به سرنگون کردن جنگنده میگ-۲۹ هستند.

وبگاه شبکه خبری «الجزیره» نیز اخیرا نوشت که روسیه از انبار گسترده موشک دوربرد خود استفاده کرده و چندین فرودگاه را در پشت خط مقدم هدف قرار داده تا هواپیما‌های نیروی هوایی اوکراین مستقر در آنجا را نابود کند. نیروی هوایی روسیه از برتری خود در دفاع ضد هوایی استفاده کرده و در توقف حملات هوایی اوکراین کارآمدتر شده است. به ازای هر ۱۵ جنگنده اوکراینی، ۱۰۰ هواپیمای روسی وجود دارد. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار