حماس از موضع چین و روسیه در شورای امنیت قدردانی کرد-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

حماس از موضع چین و روسیه در شورای امنیت قدردانی کرد

رئیس دفتر سیاسی حماس بامداد پنجشنبه از موضع روسیه و چین در شورای امنیت و خنثی‌کردن قطعنامه آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی، تمجید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 26
کد خبر: ۲۱۰۴۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بامداد پنجشنبه از موضع روسیه و چین در شورای امنیت و خنثی‌کردن قطعنامه آمریکا در حمایت از رژیم موقت صهیونیستی، تمجید کرد.

 

هنیه طی بیانیه‌ای گفت: «از همه کشورهای عضو و غیر عضو در شورای امنیت که خواستار پایان دادن به تجاوزات علیه مردم فلسطین در غزه شدند، قدردانی می‌کنیم».

 

وی همچنین افزود: «ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که اشغالگران را ملزم به رعایت قوانین حقوق بشر و اعمال قوانین بین‌المللی و حقوق بشردوستانه بین‌المللی علیه مردم ما در فلسطین و به‌طور خاص در نوار غزه کنند».

 

پیش از این، نمایندگی آمریکا در سازمان ملل پیش‌نویس قطعنامه‌ای را در شورای امنیت توزیع کرده بود که ضمن محکوم‌کردن عملیات «طوفان الاقصی» توسط حماس، از تداوم حملات ددمنشانه رژیم کود‌ک‌کُش صهیونیستی به نوار غزه حمایت می‌کرد.

 

این قطعنامه اما با وتوی چین و روسیه در شورای امنیت به تصویب نرسید. در مقابل آمریکا نیز برای تلافی، قطعنامه پیشنهادی روسیه برای توقف حملات صهیونیست‌ها به نوار غزه را وتو کرد.

 

عد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در تاریخ هفتم اکتبر که منجر به هلاکت حداقل ۱۵۰۰ صهیونیست و زخمی شدن نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

 

طبق آمارهای وزارت بهداشت فلسطین، تعداد قربانیان تجاوزات همه‌جانبه رژیم صهیونیستی به مردم در نوار غزه و کرانه باختری بیش از ۵۵۰۰ هزار شهید و بیش از ۱۵ هزار مجروح رسیده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر