هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

زاکانی:‌ ملت فلسطین خشم فروخفته خود را به نمایش گذاشت

زاکانی:‌ ملت فلسطین خشم فروخفته خود را به نمایش گذاشت شهردار تهران عنوان کرد: ملت فلسطین خشم فروخفته خود را از کسی که سرزمین‌هایشان را غصب کرده، آن‌ها را اخراج کرده و هر جنایتی را برای نابود کردن ملت فلسطین مشروع می‌داند، به نمایش گذاشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 20
کد خبر: ۲۰۹۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی شهردار تهران برای حضور در سومین اجلاسیه «یک کمربند، یک راه»، رایزنی برای افزایش همکاری‌ها با شهرداری پکن و همچنین تسریع و افزایش تعدادد واگن‌های خریداری شده به چین سفر کرده است.

 

وی در حاشیه این سفر با شبکه تلویزیونی فونیکس، یکی از تلویزیون‌های اصلی این کشور که بالغ بر ۱۵۰ میلیون مخاطب دارد، به گفتگو نشست.

 

شهردار تهران بخشی از این گفتگو به اتفاقات تلخ و هولوکاست واقعی که این روز‌ها در غزه در حال رخ دادن است، پرداخت.

 

علیرضا زاکانی شهردار تهران در مصاحبه با شبکه چینی درباره موج اعتراضی که علیه رژیم صهیونیستی به راه افتاده است، گفت: این اعتراضات یک حرکت جهانی است، اگر شما به قلب خود هم که رجوع کنید نسبت به این عمل زشت معترض هستید.

 

شهردار تهران ادامه داد: ملت فلسطین خشم فروخفته خود را از کسی که سرزمین‌هایشان را غصب کرده، آن‌ها را اخراج کرده و هر جنایتی را برای نابود کردن ملت فلسطین مشروع می‌داند، به نمایش گذاشت.

 

شهردار تهران ابراز امیدواری از حاکم شدن عدالت در جهان عنوان کرد: به زودی ملت فلسطین به حق و حقوق قانونی خواهند رسید و جنایتکاران هم محاکمه خواهند شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار