مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان

زاکانی:‌ ملت فلسطین خشم فروخفته خود را به نمایش گذاشت

شهردار تهران عنوان کرد: ملت فلسطین خشم فروخفته خود را از کسی که سرزمین‌هایشان را غصب کرده، آن‌ها را اخراج کرده و هر جنایتی را برای نابود کردن ملت فلسطین مشروع می‌داند، به نمایش گذاشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 20
کد خبر: ۲۰۹۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی شهردار تهران برای حضور در سومین اجلاسیه «یک کمربند، یک راه»، رایزنی برای افزایش همکاری‌ها با شهرداری پکن و همچنین تسریع و افزایش تعدادد واگن‌های خریداری شده به چین سفر کرده است.

 

وی در حاشیه این سفر با شبکه تلویزیونی فونیکس، یکی از تلویزیون‌های اصلی این کشور که بالغ بر ۱۵۰ میلیون مخاطب دارد، به گفتگو نشست.

 

شهردار تهران بخشی از این گفتگو به اتفاقات تلخ و هولوکاست واقعی که این روز‌ها در غزه در حال رخ دادن است، پرداخت.

 

علیرضا زاکانی شهردار تهران در مصاحبه با شبکه چینی درباره موج اعتراضی که علیه رژیم صهیونیستی به راه افتاده است، گفت: این اعتراضات یک حرکت جهانی است، اگر شما به قلب خود هم که رجوع کنید نسبت به این عمل زشت معترض هستید.

 

شهردار تهران ادامه داد: ملت فلسطین خشم فروخفته خود را از کسی که سرزمین‌هایشان را غصب کرده، آن‌ها را اخراج کرده و هر جنایتی را برای نابود کردن ملت فلسطین مشروع می‌داند، به نمایش گذاشت.

 

شهردار تهران ابراز امیدواری از حاکم شدن عدالت در جهان عنوان کرد: به زودی ملت فلسطین به حق و حقوق قانونی خواهند رسید و جنایتکاران هم محاکمه خواهند شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر