هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

وزیر امور خارجه آمریکا: گذرگاه رفح باید باز بماند

وزیر امور خارجه آمریکا: گذرگاه رفح باید باز بماند وزیر امور خارجه آمریکا امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: باید گذرگاه رفح باز بماند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 21
کد خبر: ۲۰۹۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا امروز شنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که ایالات متحده از تحویل یک کاروان شامل ۲۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه برای غیرنظامیان غزه از طریق گذرگاه رفح مصر استقبال می‌کند.

بلینکن در این بیانیه با اتخاذ موضعی عوام فریبانه ادعا کرد که بازگشایی رفح به دنبال چند روز تعامل دیپلماتیک «جامع» توسط ایالات متحده با اشغالگران قدس و مصر انجام شد و وی از همه طرف‌ها می‌خواهد تا سهم خود را برای باز نگه داشتن رفح انجام دهند تا کمک‌های بیشتری به غزه برسد!

وی در این خصوص گفت: ما از تمام طرف‌ها می‌خواهیم گذرگاه رفح را باز نگه دارند تا ادامه جریان کمک رسانی میسر شود. این کمک برای رفاه مردم غزه حیاتی است! باید از غیرنظامیان محافظت شود.

بلینکن مدعی شد: همانطور که رئیس جمهور «بایدن» گفت، اگر حماس این کمک را منحرف کند بار دیگر نشان داده که هیچ علاقه‌ای به رفاه مردم فلسطین ندارد و عملاً از توانایی جامعه بین المللی برای ارائه این کمک جلوگیری می‌کند.

سازمان جهانی بهداشت پیشتر اعلام کرده بود که ۴ تریلی حامل تجهیزات بهداشتی این سازمان از گذرگاه مرزی رفح عبور کرده و به سمت غزه حرکت کرد. / مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار